ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ «ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ» ΜΕ ΣΚΟΠΟ «ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ».

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Μάριος Ξηρομερίτης

Δημοσίευση: 28 Μαϊ 2017 16:00
Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος πλέον ο κ. Μάριος Ξηρομερίτης Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος πλέον ο κ. Μάριος Ξηρομερίτης

«Αισθάνομαι προσωπικά την ευθύνη να υπηρετήσω την αναγκαιότητα ώστε να αλλάξουμε κεφάλαιο στη διοίκηση του Δήμου Λαρισαίων.

Για να αφιερωθώ στον σκοπό αυτό οφείλω να είμαι ξεκάθαρος και πρέπει να αποδεσμευτώ από την παράταξη στην οποία ανήκω και να λειτουργήσω συλλογικά και συναινετικά μαζί με όλες τις παρατάξεις ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος» τονίζει στη δήλωση ανεξαρτητοποίησής του, ο χειρουργός - ουρολόγος και δημοτικός σύμβουλος Λαρισαίων, Μάριος Ξηρομερίτης.

Ο κ. Ξηρομερίτης εκλέχθηκε στο δημοτικό συμβούλιο με την παράταξη «Νέα Λάρισα» του κ. Ντίνου Διαμάντου και η ανεξαρτητοποίησή του, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», στοχεύει στην πρωτοβουλία που ο ίδιος θα αναλάβει για «έναν καλοπροαίρετο και ειλικρινή διάλογο των παρατάξεων της αντιπολίτευσης» με απώτερο σκοπό «τη σύνθεση που θα οδηγήσει στην ανατροπή της σημερινής δημοτικής αρχής».

Αναλυτικά ο κ. Ξηρομερίτης, στη δήλωση ανεξαρτητοποίησής του σημειώνει τα εξής: «Είναι γνωστές οι θέσεις μου για τη δημοτική αρχή και τον τρόπο διοίκησης – διαχείρισης. Έχουν περάσει 3 χρόνια και είναι τοις πάσι γνωστό ότι ο δήμος σε ό,τι αφορά στην αναπτυξιακή του τροχιά βουλιάζει! Έχω εκφρασθεί θεσμικά τόσο στο δημοτικό συμβούλιο όσο και με τον δημόσιο λόγο μου για όλα όσα θα έπρεπε να έχουν γίνει και δεν γίνονται!

Είναι αλήθεια ότι οι συνθήκες για τη χώρα μας δεν είναι καλές όπως και η ανύπαρκτη δυναμική στα όρια του δήμου μας, δημιουργούν συνθήκες ασφυξίας πολυεπίπεδες ιδιαίτερα για τη νεολαία μας. Συνολικά η σημερινή πραγματικότητα επιτάσσει μια νέα οπτική που θα οδηγήσει στην αναγκαιότητα αλλαγής των συσχετισμών στον δήμο μας.

Αισθάνομαι προσωπικά την ευθύνη να υπηρετήσω αυτή την αναγκαιότητα ώστε να αλλάξουμε κεφάλαιο στη διοίκηση του Δήμου Λαρισαίων. Για να αφιερωθώ στον σκοπό αυτό οφείλω να είμαι ξεκάθαρος και πρέπει να αποδεσμευτώ από την παράταξη στην οποία ανήκω και να λειτουργήσω συλλογικά και συναινετικά μαζί με όλες τις παρατάξεις ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος!

Η κίνηση αυτή σκοπό έχει να τροφοδοτήσει τον παραταξιακό διάλογο εντός του συμβουλίου και ευρύτερα τον δημόσιο διάλογο για επαναπροσδιορισμό του συσχετισμού δυνάμεων, για αναδιάταξη και επανασύνθεση του ανθρώπινου δυναμικού που θα διοικήσει τον Δήμο μας με σύγχρονους, καινοτόμους αναπτυξιακούς στόχους!

Με την παρουσία μου σε αυτή τη διαδικασία –προσπάθεια δεσμεύομαι να υπηρετήσω τον σκοπό αυτό προς όφελος των συμπολιτών και να εγγυηθώ την επιτυχία στην προσπάθεια και στην αλλαγή σκυτάλης στον Δήμο μας!» καταλήγει ο κ. Ξηρομερίτης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass