ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ ΚΥΜΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Στα πλοκάμια της «Μέδουσας» ο ν. Λάρισας

* Σκηνικό πλημμύρας εντός της πόλης και θυελλώδεις καταιγίδες στα παράλια

Δημοσίευση: 17 Ιουλ 2017 16:10

Μια ασυνήθιστη κακοκαιρία με καταρρακτώδεις βροχές στην πόλη και καταιγίδες στις παραθαλάσσιες περιοχές, έπληξε χθες τον ν. Λάρισας.

Μετά τα πρόσφατα αλλεπάλληλα κύματα καύσωνα που δοκίμασαν τις αντοχές των πολιτών, ένα εξαιρετικά σπάνιο για την εποχή καιρικό φαινόμενο, καθώς βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, με βροχοπτώσεις μεγάλης διάρκειας και έντασης και θεαματική πτώση της θερμοκρασίας χτύπησε και το νομό.

Αν και η κακοκαιρία που φέρει τον κωδικό «Μέδουσα» είχε προαναγγελθεί από τους μετεωρολόγους και βρήκε προετοιμασμένους τους πολίτες, που περιόρισαν τις μετακινήσεις τους, ωστόσο οι ισχυρές βροχοπτώσεις που τη συνόδευαν προκάλεσαν προβλήματα στο οδικό δίκτυο της πόλης, καθώς κάποιοι δρόμοι, όπως η Ηρ. Πολυτεχνείου, πλημμύρισαν, με την Πυροσβεστική να σπεύδει για την άντληση υδάτων από φρεάτια.

Τις άγριες διαθέσεις ο καιρός τις έδειξε από νωρίς το απόγευμα όταν οι συμπαγείς νεφώσεις "άνοιξαν τους ουρανούς" δημιουργώντας σκηνικό πλημμύρας εντός της πόλης και θυελλώδεις ανέμους και βροχή στα παράλια του νομού.

Πάντως αν και το κύμα κακοκαιρίας θα είναι σύντομο, καθώς από την Τρίτη επιστρέφει το καλοκαίρι, ωστόσο και σήμερα πιθανότατα θα έχουμε και νέα έξαρση…

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass