Εθελοντική Αιμοδοσία στο Κ.Υ. Φαρσάλων

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2017 22:07

Επιτυχία σημείωσε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε χθες στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων ο Αιμοδοτικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων.

Πολλά μέλη και φίλοι του συλλόγου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και προσήλθαν να δώσουν αίμα προκειμένου να προωθηθεί στο ΓΝΛ και να προσφερθεί σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Ο Αιμοδοτικός Σύλλογος επαρχίας Φαρσάλων είναι ένας από τους μεγαλύτερους της χώρας, με πολλές τιμητικές διακρίσεις, για την προσφορά του πανελλαδικά, εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής:

"Ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που προσήλθαν και πρόσφεραν το αίμα τους προκειμένου να χρησιμοποιηθεί σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι οι ανάγκες για αίμα είναι αυξημένες και οι εθελοντές αιμοδότες αφιέρωσαν 10 λεπτά προκειμένου να δώσουν ένα δώρο ζωής, στους συνανθρώπους μας που χρειάζονται αίμα.

Καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε ζωή και ελπίδα σε όσους το έχουν ανάγκη και μαζί ένα μάθημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Ο αγώνας, για να γίνει αυτάρκης η χώρα σε αίμα, συνεχίζεται".

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Αχ. Μπακαλέξη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass