ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΕ ΛΑΡΙΣΑΙΟ

Καταδικάστηκε για 226 γραμμάρια κοκαΐνης

*Κρίθηκε ένοχος ως τοξικομανής και αποφυλακίστηκε

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2017 22:36

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών προς πέντε ευρώ ημερησίως επέβαλε το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας σε έναν Λαρισαίο για υπόθεση με κοκαΐνη 226 περίπου γραμμαρίων. Ο άνδρας είχε συλληφθεί στις αρχές του έτους από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, μαζί με άλλον έναν κατηγορούμενοι για υπόθεση ναρκωτικών ουσιών.

Οι δύο άνδρες επέβαιναν σε αυτοκίνητο όταν τους έγινε αστυνομικός έλεγχος και βρέθηκε στην κατοχή τους μικροποσότητα κοκαΐνης, βάρους 0,9 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 325 ευρώ, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Στη συνέχεια, όπως είχε ανακοινώσει μάλιστα η αστυνομία, διενεργήθηκαν έρευνες στα σπίτια τους, όπου βρέθηκαν είκοσι οκτώ νάιλον συσκευασίες με ποσότητα κοκαΐνης σε συμπαγή μορφή, συνολικού βάρους 225,8 γραμμαρίων, τρεις νάιλον συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 26,1 γραμμαρίων, οκτώ ναρκωτικά δισκία, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές και ένα ψαλίδι με υπολείμματα κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 1.330 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, μία κάρτα μνήμης, μία κάρτα SIM, καθώς και πλήθος νάιλον συσκευασιών.

Ο πρώτος κατηγορούνταν για διακίνηση με τη μορφή της κατοχής και της πώλησης. Κατά τη διάρκεια τόσο της απολογίας του ενώπιον του δικαστηρίου αλλά και κατά τη διάρκεια της απολογίας του ενώπιον ανακριτή είχε επισημάνει το ότι είναι τοξικομανής, κάτι που εν τέλει απέδειξε εφόσον κρίθηκε ένοχος ως τοξικομανής.

Η έφεση που άσκησε μάλιστα του άνοιξε και την πόρτα της φυλακής καθώς είχε ανασταλτικό χαρακτήρα και ήταν προσωρινά κρατούμενος.

Ο δεύτερος άνδρας κατηγορούνταν για προμήθεια και κατοχή για ιδία χρήση όμως κρίθηκε ατιμώρητος ως τοξικομανής.

Κ.ΓΚΙΑΣΤΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass