ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Κριτική Ροντούλη για τη Γιορτή Κρασιού Αμπελώνα

Δημοσίευση: 26 Ιουλ 2017 22:00

Παρέμβαση για ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός όπως είναι η Γιορτή Κρασιού Αμπελώνα, η οποία συμβάλει στην προβολή του τοπικού παραγωγικού δυναμικού και συνάμα είναι μια ευκαιρία διασκέδασης των δημοτών, κάνει με δήλωσή του στην «Ε» ο επικεφαλής της «Δράσης Πολιτών» στο Δημοτικό Συμβούλιο Τυρνάβου κ. Στέλιος Ροντούλης.

Ο κ. Ροντούλης θεωρεί πως όλες οι παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου στηρίζουν τη διοργάνωση και τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στο πλαίσιο της γιορτής, υπό την απαράβατη προϋπόθεση, όμως, ότι δεν διαιρούνται οι πολίτες σε πατρίκιους και πληβείους και ότι «υπάρχει οικονομικό όφελος για τον Δήμο και όχι για συγκεκριμένα ιδιωτικά οικονομικά συμφέροντα». Στη δήλωσή του για το θέμα της Γιορτής Κρασιού Αμπελώνα ο κ. Ροντούλης επίσης επισημαίνει: «Δυστυχώς, η μειοψηφούσα δημοτική αρχή, με μεθοδεύσεις που βγάζουν μάτια, καταστρατηγεί την προεκτεθείσα απαράβατη προϋπόθεση, χρησιμοποιώντας ως φύλλο συκής δήθεν προσκλήσεις ενδιαφέροντος σε ιδιώτες, για να δοθεί η εικόνα μιας ανοικτής διαγωνιστικής διαδικασίας στην οποία ο καθένας μπορεί να λάβει μέρος. Η αλήθεια, όμως, είναι διαφορετική και δεν φτιασιδώνεται. Όλοι γνωρίζουν ήδη τα ονοματεπώνυμα των ιδιωτών στους οποίους θα ανατεθεί , έναντι αντιτίμου, η διοργάνωση της γιορτής, χωρίς κανένα οικονομικό όφελος για τον Δήμο, το οποίο, σύμφωνα με μια άλλη φιλοσοφία δράσης, θα μπορούσε να επενδυθεί εκ νέου για την αναβάθμιση του πάρκου Αγίου Γεωργίου. Λέμε, λοιπόν, στον κύριο Σαρχώση να μην κουράζεται με ανόητες δημοσιεύσεις, καθώς γνωρίζει πολύ καλά ότι «το παιχνίδι είναι στημένο». Θέλει δεν θέλει, τελικά θα υπογράψει την ανάθεση της γιορτής στους γνωστούς ιδιώτες, οι οποίοι ως επιχειρηματίες κάνουν καλά τη δουλειά τους. Αντί, λοιπόν, να παραπλανά τον κόσμο με στημένες διαγωνιστικές πομφόλυγες, καλά θα κάνει ο επικεφαλής της παραπαίουσας δημοτικής αρχής Τυρνάβου να μας ενημερώσει για τον μίτο που συνδέει τη Γιορτή Κρασιού Αμπελώνα με το Καρναβάλι του Τυρνάβου. Τότε σίγουρα θα πέσουν οι μάσκες και θα φανεί «η παράγκα που στήνει τους αγώνες».

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass