ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΙΕΡΕΑ π. ΑΘΑΝΑΣΙΟ

Αγιασμός Προσκόπων στο Κέντρο «Ελευθερία»

Δημοσίευση: 26 Ιουλ 2017 17:00

Αγιασμός για τους Προσκόπους που βρίσκονται ήδη στη θερινή τους κατασκήνωση έγινε από τον στρατιωτικό ιερέα του ΑΤΑ Συνταγματάρχη π. Αθανάσιο Τσιμενίδη δίνοντας και επίσημα το… έναυσμα για την έναρξη της νέας κατασκηνωτικής περιόδου.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη που βρίσκεται μέσα στο κατασκηνωτικό – εκπαιδευτικό κέντρο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας, στο πλαίσιο των Προσκοπικών καλοκαιρινών Δράσεων- κατασκηνώσεων.

Στην τελετή παρέστησαν εκτός του περιφερειακού Εφόρου Προσκόπων Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας Παναγιώτη Κορδά και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αθανάσιος Παιδής, τα Λυκόπουλα, οι Ανιχνευτές και τα ενήλικα Στελέχη του 1ου Συστήματος Αεροπροσκόπων και 2ου Συστήματος Προσκόπων Λάρισας.

Μετά τον Αγιασμό ακολούθησε απονομή αναμνηστικών από τον Αρχηγό του κατασκηνωτικού κέντρου Κωνσταντίνο Λαμπρούλη, στον πατέρα Αθανάσιο και στον Θανάση Παιδή, οι οποίοι αφού ακολούθησαν το πρόγραμμα των λυκοπούλων, που εκείνη την ημέρα περιλάμβανε σκοποβολή, αποδείχθηκαν αμφότεροι δεινοί σκοπευτές!

Ενθουσιασμένοι και οι δύο παίζοντας με τα λυκόπουλα δήλωσαν λάτρεις του χώρου αλλά και του τρόπου ζωής των προσκόπων, που κατασκηνώνουν στη φύση με πρωτόγονα μέσα, βιώνοντας έτσι ένα πραγματικό «Survivor» από τη μικρή τους ηλικία που θα τους βοηθήσει αργότερα όταν μεγαλώσουν, να βγουν στην κοινωνία έχοντας τα κατάλληλα εφόδια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass