ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΤΟ «ΕΠΙΝΕΙΟ» ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Πιο πολλοί Ρώσοι και Βαλκάνιοι στον Πλαταμώνα

Δημοσίευση: 16 Αυγ 2017 23:23

ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ
Του Κώστα Τσόλα
Δεκαήμερο με πολύ μεγάλη προσέλευση Ελλήνων και ξένων τουριστών για τον Πλαταμώνα και την ευρύτερη περιοχή ήταν αυτό από τη γιορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, πολιούχου της κωμόπολης στις 6 Αυγούστου μέχρι και χθες, το «Πάσχα του Καλοκαιριού» της Κοιμήσεως της

Θεοτόκου.
Η κοσμοσυρροή στην ευρύτερη περιοχή του Πλαταμώνα και των Νέων Πόρων με χιλιάδες επισκέπτες να έχουν κατακλύσει τα γνωστά θέρετρα, που βρίσκονται κάτω από τις ψηλές κορυφογραμμές του Ολύμπου, από πολλές περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού, με κυρίαρχη παρουσία φυσικά των Λαρισαίων και των κατοίκων του νομού γενικότερα, αναμένεται σύμφωνα και με τις κρατήσεις που έχουν γίνει να συνεχιστεί τον υπόλοιπο Αύγουστο, αλλά και τον Σεπτέμβριο.
Παρά την οικονομική κρίση οι λουόμενοι απολαμβάνουν και στην ευρύτερη περιοχή του Πλαταμώνα την καθαρή θάλασσα, την άρτια οργάνωση των επαγγελματιών της περιοχής οι οποίοι, οι περισσότεροι, προσαρμόστηκαν στις απαιτήσεις των καιρών και προσφέρουν ποιότητα σε προσιτές τιμές, καλό σέρβις, καθαριότητα και φυσικά όλα εκείνα που σε συνδυασμό με το ευρύτερο φυσικό περιβάλλον και το κάλλος της περιοχής συμβάλλουν για αξέχαστες διακοπές, από εδώ και πέρα και για όλες τις ηλικίες.
Ειδικότερα το πενθήμερο ουσιαστικά της Παναγίας ήταν για τον Πλαταμώνα και τους Νέους Πόρους μια δυναμική συνέχεια του καλοκαιριού και ουσιαστικά σε ό,τι αφορά στις προσφορές προς τους χιλιάδες επισκέπτες μια καλή ευκαιρία να δείξουν, όπως και το έκαναν στη μεγάλη τους πλειοψηφία οι επαγγελματίες, τη θέλησή τους να αναδείξουν το μεγαλείο του Ξένιου Διός στη σημερινή πραγματικότητα.
Σε ό,τι αφορά στους ξένους τουρίστες ήδη υπάρχει μια αύξηση σε σχέση με άλλα χρόνια και αυτοί είναι κυρίως Ρώσοι και από τα Βαλκάνια. Εκείνοι όμως που στηρίζουν την οικονομία του Πλαταμώνα όχι μόνο τώρα το καλοκαίρι αλλά και τον χειμώνα είναι οι Λαρισαίοι και οι κάτοικοι του νομού γενικότερα.
Τέλος, ο Πλαταμώνας έχει χρόνια τώρα την κατάλληλη τουριστική υποδομή να υποδεχθεί χιλιάδες επισκέπτες οι οποίοι θα εξυπηρετηθούν κατά τον καλύτερο τρόπο. Σε ό,τι αφορά στις τιμές στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος είναι προσιτές και για όλα τα βαλάντια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass