ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ

Βουτιές στην πισίνα και βόλτες στην αγορά

Δημοσίευση: 16 Αυγ 2017 23:24

Λιγοστή ήταν η προσέλευση παραμονή και χτες ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, στην πισίνα του Αθλητικού Κέντρου Νεάπολης.

Παρά το γεγονός, ότι για τις δύο αυτές ημέρες δεν υπήρχε εισιτήριο εισόδου και μπορούσε κάποιος να μπει μόνο με τρόφιμα μακράς διαρκείας που προορίζονται για το κοινωνικό παντοπωλείο, οι Λαρισαίοι εναπομείναντες στην πόλη δεν ανταποκρίθηκαν ιδιαίτερα.Βέβαια, η Δευτέρα, παραμονή της μεγάλης αργίας, ήταν μια κανονική εργάσιμη ημέρα ιδιαίτερα στον ιδιωτικό τομέα. Οπότε λογικά, η προσέλευση ήταν μειωμένη καθώς οι περισσότεροι βρίσκονταν στις δουλειές τους. Επιπλέον, καθώς η αγορά ήταν ανοιχτή πρωί και απόγευμα και ο καιρός είχε δροσίσει, αρκετοί ήταν εκείνοι που εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους, αφού και οι εκπτώσεις καλά κρατούν. Έτσι, παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, μόνο άδεια πόλη δεν ήταν η Λάρισα. Το κέντρο έσφυζε από ζωή, η κίνηση στα καταστήματα υποτονική μεν αλλά καλή, ενώ λόγω και του εορτασμού της Παναγίας και των θρησκευτικών εκδηλώσεων, πολλοί βγήκαν και στα καφέ και μπαρ της πόλης. Το σκηνικό χτες, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, ήταν τελείως διαφορετικό.
Στο κέντρο ψυχή ζώσα δεν υπήρχε ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες. Περίπτερα, καφετέριες και φαγάδικα κλειστά. Ακόμη και τα ταξί που κυκλοφορούσαν στην πόλη ήταν ελάχιστα. Γιορτή μεγάλη και ο κόσμος έμεινε είτε στα σπίτια του, είτε πήρε τα βουνά και τις παραλίες. Όσοι δεν είχαν αυτή τη δυνατότητα, πετάχτηκαν μέχρι την πισίνα της Νεάπολης και απόλαυσαν δροσερές βουτιές.

Ν. ΠΟΛΥΓΕΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass