ΣΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ

Πίτσα Παπαδοπούλου και Γωγώ Τσαμπά στον Αμπελώνα

* Συναυλίες με Τσαχουρίδη, Καψάλη, Γρίβα και Τσίκο

Δημοσίευση: 19 Αυγ 2017 22:26
O Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου θα προσφέρει δωρεάν κρασί στους επισκέπτες O Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου θα προσφέρει δωρεάν κρασί στους επισκέπτες

Η καταξιωμένη λαϊκή ερμηνεύτρια Πίτσα Παπαδοπούλου, αγαπημένη επίσης Γωγώ Τσαμπά και μια πλειάδα καλλιτεχνών θα πλαισιώσουν φέτος το πρόγραμμα της Γιορτής Κρασιού Αμπελώνα κατά τη διάρκεια της επίσημης εκδήλωσης αλλά και με συναυλίες από τις 23 Αυγούστου.

Οι τριήμερες εκδηλώσεις που είναι συνδιοργάνωση της ΚΕΔΗΤ του Δήμου Τυρνάβου και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, και άλλες συναυλίες στον ίδιο χώρο. Τα εγκαίνια της γιορτής θα γίνουν την Παρασκευή 25 Αυγούστου και η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 27 του μήνα, δίνοντας έτσι οι διοργανωτές έμφαση στην ποιότητα και στην παρουσίαση μεγάλων καλλιτεχνών του ελληνικού πενταγράμμου κάνοντας τη Γιορτή Κρασιού Αμπελώνα 2017 και φέτος μοναδική..

Η φετινή διοργάνωση συνεχίζει μια παράδοση δεκαετιών. Τόνισε επίσης ότι δημοτική αρχή δίνει ιδιαίτερη προτεραιότητα σε εκδηλώσεις πολιτισμού όπως είναι η Γιορτή Κρασιού στηρίζοντας έτσι την τοπική αγροτική οικονομία αλλά και της πόλης του Αμπελώνα.

Η Γιορτή Κρασιού προβάλει το κατεξοχήν αγροτικό προϊόν Δήμου Τυρνάβου και της περιοχής που είναι το σταφύλι από το οποίο παράγονται το κρασί και το τσίπουρο. Η διοργάνωση στοχεύει στην ανάδειξη της πλούσιας οινικής παραγωγής μας και είναι αφιερωμένη στους οινοπαραγωγούς της περιοχής μας.

Παράλληλα στη Γιορτή Κρασιού και φέτος θα υπάρξουν εκθέσεις αγροτικών προϊόντων, παλιών αγροτικών αντικειμένων, το περίπτερο της «Ελπίδας», συλλόγου γυναικών και άλλων συλλόγων του Αμπελώνα κ.α. Επίσης δοκιμές κρασιών από οινοποιεία της ευρύτερης περιοχής.

Και φυσικά το κρασί του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου θα ρέει άφθονο και δωρεάν για τους χιλιάδες επισκέπτες.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ:

Τετάρτη 23 Αυγούστου:

Στις 10 το βράδυ συναυλία με τη Γωγώ Τσαμπά και τον Νεκτάριο Κοκκώνη, με δωρεάν είσοδο.

Παρασκευή 25 Αυγούστου:

Στις 10 το βράδυ συναυλία με τα αδέρφια Ματθαίος και Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης

Σάββατο 26 Αυγούστου

Στις 10 το βράδυ συναυλία με την Πίτσα Παπαδοπούλου

Κυριακή 27 Αυγούστου

Επίσης στις 10 το βράδυ Δημοτική Βραδιά με δημοτικά τραγούδια και χορούς με τους Γ. Καψάλη Γ. Γρίβα και στο κλαρίνο Μ. Τσίκο και ο Στ. Καψάλης.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass