ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Καθορίζει τιμές σταφυλιών

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2017 22:06

Ένας από τους πλέον βασικούς παράγοντες του καθορισμού της τιμής πώλησης των οινοποιήσιμων σταφυλιών στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Ελλάδος είναι χρόνια τώρα ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου.

Γεγονός που σημαίνει ότι οι Τυρναβίτες αμπελουργοί, μέλη του Συνεταιρισμού, διαθέτουν το άριστο προϊόν τους σε τιμές λογικές που εξασφαλίζονται από την εν γένει πολιτική και δραστηριότητα του Συνεταιρισμού.
Για να παρθούν οι σχετικές αποφάσεις το Δ.Σ. του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου καλεί τα μέλη του, σε δεύτερη εξ αναβολής, έκτακτη Γενική Συνέλευση, την ερχόμενη Κυριακή 27 Αυγούστου 2017, και ώρα 10:30 το πρωί στην αίθουσα του «Εμμανουήλειου» Πνευματικού Κέντρου Τυρνάβου. Στη συνέλευση αναμένεται να συζητηθεί η πολιτική τιμών αγοράς των σταφυλιών οινοποίησης της φετινής χρονιά, να ρυθμιστούν θέματα του τρύγου και να αναλυθεί η πορεία του οινοποιείου.
Αναλυτικά τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι:
- Ενημέρωση της Γ.Σ., για τα υπάρχοντα αποθέματα, τον διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο των δεξαμενών και συζήτηση σχετικά με τα σταφύλια που θα εισκομίζονται στον Συνεταιρισμό.
- Απόφαση για εισκόμιση σταφυλιών από τα μέλη, πάνω από τις δηλωθείσες ποσότητες, καθορισμός ποινικής ρήτρας για τους συνεταίρους που δεν θα εισκομίσουν το 100% της δηλωθείσας ποσότητας.
Εξουσιοδότηση του Δ.Σ. για την οργάνωση και διαχείριση όλων των προβλημάτων σχετικά με τον τρύγο.
- Σύναψη βραχυχρόνιου δανείου, για τη χορήγηση προκαταβολών στους εισκομιστές σταφυλιών, αγορά σταφυλιών, κρασιού, γλεύκους και για την αντιμετώπιση των εξόδων οινοποίησης, παραγωγής και διάθεσης των προϊόντων. Λήψη εγγυητικών επιστολών.
- Διάφορες ανακοινώσεις που αφορούν την πορεία του συνεταιρισμού και την ενημέρωση των μελών – συνεταίρων.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass