Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΡΟΥΜΑΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Ζωντανές αποδείξεις της ύπαρξης του Θεού

• Προβλήθηκε χθες στο «Χατζηγιάννειο»

Δημοσίευση: 09 Σεπ 2017 16:29

Ένα ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ με τίτλο «Τα θαύματα της ορθοδοξίας» είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν χθες στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο στην εκδήλωση που διοργάνωσαν από κοινού ο Σύλλογος των Ρουμάνων «Καρπάθια» και ο Ορθόδοξος Ιεραποστολικός Σύλλογος «Πορεία Αγάπης».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο ιατρός, καθηγητής Πανεπιστημίου και διευθυντής του Νοσοκομείου Αγ. Ειρήνη Βουκουρεστίου Pavel Chirila, μίλησε για ιατρικά θαύματα που έχει βιώσει στην καριέρα του, που αποτυπώνονται στο ντοκιμαντέρ και τα οποία μάλιστα συνδέονται με μεγάλες στιγμές της ορθοδοξίας, όπως η χθεσινή, η 8η Σεπτεμβρίου ημέρα εορτασμού της Γέννησης της Θεοτόκου.
Από την πλευρά του ο Mircea Tudor ηλεκτρολόγος μηχανικός, διευθυντής του Κέντρου Εφαρμοσμένης Διεπιστημονικής Έρευνας Βουκουρεστίου αναφέρθηκε στο ανεξήγητο φαινόμενό της που παρατηρείται στον ναό της Αγίας Θεοδώρας Βάστας στην Πελοπόννησο, στη στέγη του οποίου έχουν φυτρώσει 17 δέντρα, οι ρίζες των οποίων δεν είναι ορατές. Στα θαύματα αλλά και τον ρόλο της ορθοδοξίας στη σύγχρονη Ρουμανία μίλησαν επίσης ο ιερομόναχος Teofan Munteanu, γέροντας της Μονής Νέρα καθώς και η ιατρός κ. Ada Calciou.

Gallery άρθρου