Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προφεστιβαλική της ΚΝΕ με μπάσκετ

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2017 15:36

Ένα ακόμη τουρνουά μπάσκετ ‘’3on3’’ διοργάνωσε η ΚΝΕ, αυτή τη φορά στο πάρκο του Αγίου Αντωνίου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 43ου Φεστιβάλ της, συνεχίζοντας «την ανάδειξη του αθλητισμού ως βασικό κομμάτι της ζωής της νεολαίας κόντρα στον ατομικό δρόμο και στις εξαρτήσεις».

Η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλίας- ΕΣΚΑΘ στήριξε για άλλη μια φορά την πρωτοβουλία με υλικοτεχνικό εξοπλισμό, ενώ κριτές και διαιτητές συνέβαλαν στη διεξαγωγή του τουρνουά.

Όπως ανακοινώθηκε από τους οργανωτές, στο τουρνουά πήραν μέρος οι μαθητικές ομάδες «Dream Team», «Αστραπές», «Πιπεριακός BC», «Βλαχάρες», «ΑΕΛ» και το αθλητικό σωματείο «Κεραυνός», ενώ αρκετοί μικροί και μεγάλοι από τη συνοικία, γονείς μαζί με τα παιδιά τους, παρακολούθησαν τους αγώνες. Στην κατηγορία των μικρών ηλικιών νικητές αναδείχτηκαν οι «Αστραπές» ενώ στην κατηγορία των μεγάλων οι «Πιπεριακός BC». Με αφορμή τη συγκεκριμένη εκδήλωση ομάδα μαθητών ετοίμασε συλλογική εργασία με θέμα τον αθλητισμό, τις θέσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ για το συγκεκριμένο ζήτημα καθώς και την πείρα των κατακτήσεων που υπήρχαν και στον αθλητισμό στις χώρες που οικοδομούσαν τον Σοσιαλισμό. Η εργασία θα παρουσιαστεί στις κεντρικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ στη Λάρισα.

Τις ομάδες καλωσόρισε και ευχαρίστησε ο Αλέξης Βαγενάς, στέλεχος της ΚΝΕ τονίζοντας την προσπάθεια που κάνει όλο αυτό το διάστημα η οργάνωση να πληθύνουν τέτοιες πρωτοβουλίες, επίσης κάλεσε μαθητές και γονείς στις κεντρικές εκδηλώσεις του 43ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στις 15-16 Σεπτέμβρη στην Κοίτη Πηνειού. Εκεί την πρώτη μέρα του Φεστιβάλ θα βραβευτούν οι ομάδες που πήραν μέρος στο τουρνουά και ταυτόχρονα στο χώρο δραστηριοτήτων θα κορυφωθούν οι αθλητικές δραστηριότητες με επίδειξη μαχητικών αθλημάτων.

Σχετικά Άρθρα