ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Συνεργασία για βελτίωση της καθημερινότητας

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2017 16:12

Η ανάγκη συνεργασίας με σκοπό τη βελτίωση θεμάτων που αφορούν στην καθημερινότητα, όπως για παράδειγμα η καλύτερη τροχονόμευση, απασχόλησαν τη χθεσινή συνάντηση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγου Κων. Τσουβάλα και του δημάρχου Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη.

Ο κ. Τσουβάλας, συνοδευόμενος από τον ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας της ΕΛ.ΑΣ. υποστράτηγο Δημ. Κοτσιάφτη και τον αστυνομικό διευθυντή Λάρισας, ταξίαρχο Γ. Αγάκο, επισκέφθηκε χθες το Δημαρχείο όπου και συναντήθηκε με τον κ. Καλογιάννη.
Μετά τη συνάντηση, ο κ. Καλογιάννης σε δήλωσή του σημειώνοντας, τόσο την ικανοποίησή του για τη νέα συνάντηση του με τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ όσο και την πολύ καλή, όπως τη χαρακτήρισε, συνεργασία του με την τοπική ΕΛ.ΑΣ. επισήμανε ότι συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην ασφάλεια της περιοχής.
Για να επισημάνει πως «υπάρχουν ζητήματα που τα διαχειριζόμαστε με τη συνεργασία μας και θέλουμε να τα βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο. Τέτοια συζήτηση έγινε και για την τροχαία κίνηση στην πόλη αλλά και για όποια ζητήματα χαμηλής παραβατικότητας παρουσιάζονται σε μερικές περιοχές της Λάρισας.
Θέλω, όμως να ξεκαθαρίσω πως η Λάρισα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα σοβαρής παραβατικότητας. Η συνεργασία μας είναι σε πολύ καλό επίπεδο και η Αστυνομία με τις δυνάμεις που διαθέτει κάνει το καλύτερο, ενώ με την αναδιάρθρωση των υπηρεσιών της ΕΛΑΣ και την ίδρυση της Άμεσης Δράσης στη Λάρισα, τα μηνύματα που παίρνω και εγώ είναι ιδιαίτερα θετικά».
Ο κ. Τσουβάλας, εξέφρασε επίσης τη χαρά του για τη συνάντηση με τον κ. Καλογιάννη και χαρακτήρισε ως «ηθική υποχρέωση να περάσω από τη Λάρισα, κατά την επιστροφή από τη Θεσσαλονίκη».
Για να επισημάνει ότι «η διαχείριση της καθημερινότητας της Λάρισας είναι το κύριο αντικείμενο της συνεργασίας μας» και «μας ικανοποιεί το γεγονός ότι η Λάρισα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα βαριάς εγκληματικότητας». «Θα στοχεύουμε» πρόσθεσε «σε θέματα καθημερινότητας, σε επίπεδο εξωστρέφειας της Αστυνομίας στην κοινωνία και στην αναγνώριση από τους πολίτες της δικής μας διάθεσης προσφοράς προς την τοπική κοινωνία. Θα δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα προς την τροχαία κίνηση στην πόλη και πρωτίστως στον συμβουλευτικό, ρυθμιστικό χαρακτήρα προς αυτή την κατεύθυνση.
Σε ό,τι αφορά στα υπόλοιπα ζητήματα τάξης στοχεύουμε στην καθημερινή δράση με συνέχεια και συνέπεια, συνεχή και συνεπή παρουσία της Αστυνομίας ώστε η αίσθηση των πολιτών, κατοίκων και επισκεπτών, ότι η Λάρισα είναι μια πόλη χαμηλής εγκληματικότητας», τόνισε ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ..

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass