ΤΑ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΔΙ’ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ 25ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ

Στη Λάρισα χάπια «έκσταση» μέσω Ολλανδίας

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2017 17:37

Τους νέους τρόπους διακίνησης ναρκωτικών (και) στη Λάρισα – και κατ’ επέκταση και τις διαστάσεις του προβλήματος - επιβεβαιώνει η σύλληψη 25χρονου φοιτητή ο οποίος παρέλαβε ταχυδρομικό φάκελο που περιείχε 100 ναρκωτικά δισκία, τύπου έκσταση («ecstasy») και είχε αποσταλεί ταχυδρομικά από την Ολλανδία.

Ο 25χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας ενώ είχε παραλάβει τον ταχυδρομικό φάκελο που είχε αποσταλεί σε υπαρκτή διεύθυνση κεντρικής πολυκατοικίας αλλά με άλλα στοιχεία, αφού τα στοιχεία του παραλήπτη, αφορούσαν σε γυναίκα. Στην κατοχή του 25χρονου, σύμφωνα με την αστυνομία «σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, καθώς και σε ελέγχους σε δύο οχήματά του, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν 100 ναρκωτικά δισκία τύπου «ecstasy», μικροποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης, καθώς και ποσότητα αφορολόγητου καπνού».
 Αναλυτικότερα, όπως σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ. «ύστερα από αξιοποίηση στοιχείων, ο 25χρονος κατελήφθη να παραλαμβάνει από είσοδο πολυκατοικίας έναν φάκελο αλληλογραφίας με ψευδή στοιχεία παραλήπτη, ο οποίος περιείχε δύο νάιλον συσκευασίες με 100 ναρκωτικά δισκία, τύπου «ecstasy» και είχε σταλεί ταχυδρομικά από την Ολλανδία.
Τα προαναφερόμενα ναρκωτικά δισκία κατασχέθηκαν, ενώ ο 25χρονος προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψή του αντιστάθηκε και απώθησε αστυνομικό. Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, καθώς και σε έρευνες σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν: Μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης, ένας τρίφτης με μικροποσότητα κάνναβης, ποσότητα αφορολόγητου καπνού βάρους 367,6 γραμμαρίων, ένα tablet, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ». Σε βάρος του 25χρονου σχηματίστηκε δικογραφία «για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, παραβίαση του Τελωνειακού Κώδικα και αντίσταση» ενώ χθες, που οδηγήθηκε ενώπιον των εισαγγελικών αρχών προκειμένου να απολογηθεί, ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον Ανακριτή για αύριο Πέμπτη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass