ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΑΡΙ ΑΓΙΑΣ

Γιόρτασαν τον Αγιο Συμεών

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2017 22:30

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πανηγύρισε ο Ιερός Ναός του Αγίου Συμεών του Μονοχίτωνος και Ανυπόδητου του εκ Βαθυρέματος που βρίσκεται λίγο έξω από το Γερακάρι Αγιάς, όπου ετέθη σε προσκύνημα από τους πιστούς και η Τιμία Κάρα του Αγίου, η οποία φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Φλαμουρίου.

Στον μέγα αρχιερατικό πανηγυρικό εσπερινό, παρουσία πλήθους κόσμου, χοροστάτησε ο σεβασμιότατος επίσκοπος Βελεστίνου κ. Δαμασκηνός συνεπικουρούμενος από τον ηγούμενο της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Φλαμουρίου αρχιμανδρίτη π. Συμεών Αναστασίου, τον εφημέριο του ναού του Αγίου Συμεών π. Ιωάννη Πρασσά, τον πρωτοπρεσβύτερο π. Ευθύμιο Κερμελή, τον πρωτοπρεσβύτερο π. Ευάγγελο Σκαφίδα, τον πρωτοπρεσβύτερο π. Ιωάννη Ντίνο και τον ιερέα π. Ευριπίδη Τσαπαρέγκα.
Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο στρατηγός της 1ης Στρατιάς Δημόκριτος Ζερβάκης, ο επιτελάρχης του ΑΤΑ υποπτέραρχος (Ι) Κωνσταντίνος Γιάνναρος, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς Βασίλης Βλαχογιάννης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παπαδόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Απόστολος Μπέμπης, ο δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς Σωτήρης Μάρκου, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Ηρακλείδης» Χρήστος Σκαρκάλης, η δημοτική σύμβουλος Αναστασία Ζιούλη, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγιάς Ζάχος Μπατζιόλας, ο πρόεδρος του Γερακαρίου Γιώργος Μπαράκος, ο πρόεδρος της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Αγιάς Χρήστος Χατζησαλάτας και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών επαρχίας Αγιάς «Ο Άγιος Αντώνιος» Στέλιος Πατσιαβούδης.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass