ΣΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

Στο Οινοποιείο Τυρνάβου ο Π. Λαφαζάνης

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2017 22:19

Σε μια σημαντική κίνηση με νόημα σε ό,τι αφορά στη στήριξη του συνεταιριστικού κινήματος προχώρησε ο γραμματέας του Πολιτικού Συμβουλίου της «Λαϊκής Ενότητας» κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης ο οποίος στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Λάρισα επισκέφθηκε τον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Τυρνάβου. Ήταν μια επίσκεψη ουσίας για τον κ. Λαφαζάνη και τους συνεργάτες του.

Ενημερώνοντας τον επικεφαλής της «Λαϊκής Ενότητας» και τα στελέχη του ο πρόεδρος του Οινοποιείου κ. Χρήστος Τσιτσιρίγγος ενώ αρχικά αναφέρθηκε στην πολύχρονη ανοδική πορεία του συνεταιρισμού, σημείωσε επίσης ότι ο φόρος στο κρασί δημιούργησε σωρεία προβλημάτων στα Συνεταιριστικά Οινοποιεία και στην αγορά. Με τις παράνομες εισαγωγές προϊόντων οίνου και αποσταγμάτων υποβαθμίζεται η ποιότητα των προϊόντων με συνέπειες στην υγεία των καταναλωτών, το δημόσιο χάνει έσοδα και ενισχύεται ο αθέμιτος ανταγωνισμός.

Ακόμα ο κ. Τσιτσιρίγγος αναφέρθηκε στο ζήτημα των προϊόντων ΠΓΕ που παράγονται στην περιοχή, φεύγουν, και συσκευάζονται – εμφιαλώνονται σε άλλες χώρες. Αυτή η προοπτική απειλεί ευθέως την ποιότητα των προϊόντων ΠΓΕ, τις θέσεις εργασίας και την υπεραξία που αφήνουν στον τόπο. Ουσιαστικά υποσκάπτει τα θεμέλια της τοπικής μας οικονομίας. Πρέπει, λοιπόν, να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου οι σχετικές διατάξεις να μην ψηφιστούν ως έχουν και να αλλάξουν.

Στη συνέχεια ο κ. Λαφαζάνης με τα στελέχη του κόμματος κ. Δ. Γιαλαμά, Αλέκο Χατζηκρανιώτη και κ. Κατερίνα Τολίκα ξεναγήθηκαν στους χώρους του Οινοποιείου.

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass