ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΑ

Πλήθος πιστών στο Δίλοφο

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2017 15:50

Πλήθος πιστών πήρε μέρος στις θρησκευτικές τελετές και πολιτιστικές εκδηλώσεις με αποκορύφωμα τη λιτάνευση της ιεράς εικόνας του Αγίου Βησσαρίωνα, συνοδεία της φιλαρμονικής του Δήμου, στην κοινότητα του Διλόφου του Δήμου Κιλελέρ.

Μετά το πέρας των θρησκευτικών εκδηλώσεων παρουσιάστηκε στην πλατεία του χωριού παραδοσιακό πρόγραμμα με τη συμμετοχή του χορευτικού συγκροτήματος του Αγίου Γεωργίου του Δήμου Κιλελέρ.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Θανάσης Νασιακόπουλος, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από το Δίλοφο, δήλωσε ότι ο Δήμος Κιλελέρ και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού στηρίζουν με κάθε τρόπο τις τοπικές εκδηλώσεις των κοινοτήτων που συμβάλλουν στη διατήρηση του θρησκευτικού φρονήματος αλλά και στην ανάδειξη των πολιτιστικών στοιχείων της περιοχής.

Στις εκδηλώσεις παρέστησαν ο αντιδήμαρχος Δ.Ε. Νίκαιας - Κραννώνα Χρήστος Τσιχίτας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αντώνης Ρεντζιάς και Ρίζος Κομήτσας, η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βασιλική Μανωλοπούλου, τοπικοί παράγοντες και πάρα πολλοί πιστοί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass