Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΕΜΠΩΝ

Επικίνδυνοι οι αγροτικοί δρόμοι στον πρώην Δήμο Μακρυχωρίου

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2017 17:36
Αδιάβατος ο αγροτικός δρόμος Γυρτώνης- Κουλουρίου, με την αντιπολίτευση να καλεί τη δημοτική αρχή Τεμπών να παρέμβει άμεσα Αδιάβατος ο αγροτικός δρόμος Γυρτώνης- Κουλουρίου, με την αντιπολίτευση να καλεί τη δημοτική αρχή Τεμπών να παρέμβει άμεσα

Την επικίνδυνη κατάσταση που επικρατεί σε πολλούς αγροτικούς δρόμους του Δήμου Τεμπών καταγγέλλει ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Δύναμη» Γιώργος Μανώλης, καλώντας τον δήμαρχο κ. Κώστα Κολλάτο να υλοποιήσει τις υποσχέσεις του.

Στην καταγγελία που υπογράφει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γ. Μανώλης αναφέρονται τα εξής: Δεκάδες είναι οι διαμαρτυρίες αγροτών που φτάνουν στη «Νέα Δύναμη», για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στους αγροτικούς δρόμους του Δήμου Τεμπών. Συγκεκριμένα επισκεφθήκαμε την αγροτική περιοχή «Καρατσαϊρ» που ανήκει στον πρώην Δήμο Μακρυχωρίου και βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί εκεί, κατανοούμε την οργή και την αγανάκτηση των αγροτών γι’ αυτό που βιώνουν καθημερινά από την εγκατάλειψη, την κοροϊδία και την αναλγησία της δημοτικής αρχής, για τους αγροτικούς δρόμους της περιοχής ενόψει και της συγκομιδής των καλλιεργειών τους (βαμβάκια, ελιές κλπ). Και ερωτώ ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης τον κ. Κολλάτο. Πόσο ακόμα θα συνεχίσετε να κοροϊδεύετε τους δημότες; Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 23-3-2017, διά στόματος του αντιδημάρχου σας κ. Σαϊτη της Ε.Π. Μακρυχωρίου αναφέρατε πως «Εντός της εβδομάδας ο αγροτικός δρόμος στη θέση Καρατσαΐρ θα έχει στρωθεί με 3Α». Έφτασε ο Σεπτέμβρης και ακόμη οι αγρότες περιμένουν την υλοποίηση της δέσμευσής σας, για αμμοχαλικόστρωση του συγκεκριμένου αγροτικού δρόμου. Κύριοι της δημοτικής Αρχής, αποδείξατε για μια ακόμη φορά πως είστε ανίκανοι και απόντες γενικά από όλα τα προβλήματα των δημοτών μας, μοιράζοντας μόνο υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Οι δημότες κ. Σαΐτη δεν θέλουν μόνο μεταθέσεις. Το μόνο που έχω να πω είναι ντροπή και πάλι ντροπή».

Και καταλήγοντας ο κ. Μανώλης αναφέρει: Οι αγρότες μας που με μεγάλο κόπο καταφέρνουν να καλύψουν τα έξοδά τους απαιτούν από το δήμο, όχι ψέματα και αερολογίες, αλλά τις δέουσες υπηρεσίες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass