ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΛΓΑ:

Ανεπιθύμητος στον Τύρναβο αν δεν καταβάλει τις αποζημιώσεις

Δημοσίευση: 20 Σεπ 2017 22:16

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Με αφορμή την επίσκεψη στη Λάρισα του προέδρου του ΕΛΓΑ κ. Θεοφάνη Κουρεμπέ και τις δηλώσεις του στον Τύπο αναφορικά με τις αποζημιώσεις που δικαιούνται οι αγρότες από διάφορα ζημιογόνα αίτια ο συντοπίτης πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και

επικεφαλής της «Δράσης Πολιτών» κ. Στέλιος Ροντούλης έκανε την εξής δήλωση:
«Όπως εγράφη στον τοπικό Τύπο, ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ, κ. Κουρεμπές, στο πλαίσιο της πρόσφατης επίσκεψής του στη Λάρισα υπογράμμισε επί λέξει: «οι αποζημιώσεις του 2016 για τη Θεσσαλία έχουν ολοκληρωθεί».
Προφανώς, τα πράγματα δεν είναι όπως τα λέει ο κ. Κουρεμπές. Αν ερωτηθούν οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί, για παράδειγμα οι αμπελοκαλλιεργητές του Τυρνάβου, μπορούν να διατυπώσουν τις αντιρρήσεις τους στα λεχθέντα υπό του κ. Κουρεμπέ, καθώς αποδεδειγμένα αναμένουν ένα υπόλοιπο 20% από τις αποζημιώσεις του έτους 2016. Γιατί, λοιπόν, ο κ. Κουρεμπές ισχυρίστηκε ότι οι αποζημιώσεις του 2016 ολοκληρώθηκαν; Δεν θα καταβληθεί το υπόλοιπο 20%; Γιατί ο κ. Κουρεμπές είπε ότι εκκρεμούν μόνο κάποιες ενστάσεις, ενώ υφίσταται η μεγάλη εκκρεμότητα του υπολοίπου 20%; Πρόκειται για λεκτικό ατόπημα του κ. Κουρεμπέ ή μήπως κάποιοι έχουν εν κρυπτώ αποφασίσει ότι το υπόλοιπο των αποζημιώσεων δεν θα δοθεί τελικά στους παραγωγούς του Τυρνάβου;  Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις απαντήσεις του κ. Κουρεμπέ. Ελπίζουμε ότι θα υπάρξουν επανορθωτικές δηλώσεις που θα εγγυώνται τη λήψη του υπολοίπου των αποζημιώσεων από τους δικαιούχους παραγωγούς. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι δηλώσεις του κ. προέδρου του ΕΛΓΑ απλώς παρερμηνεύτηκαν και σύντομα οι παραγωγοί θα πάρουν τα χρήματα που αναμένουν. Σε διαφορετική περίπτωση, αν δηλαδή ισχύουν τα δημοσιεύματα, πρέπει να πληροφορήσουμε τον κ. Κουρεμπέ ότι στον Τύρναβο θα καταστεί πρόσωπο ανεπιθύμητο. Καλά θα κάνει μάλιστα να αποφεύγει και τα τραπεζώματα στα οποία τον έχουν συνηθίσει τα τοπικά του φερέφωνα, καθώς η οργή των παραγωγών θα καταστεί δικαιολογημένα ανεξέλεγκτη», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Ροντούλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass