Π. ΣΑΡΧΩΣΗΣ ΣΕ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΝΟΨΕΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Μοντέλο αγροτικού Δήμου ο Τύρναβος

•Σύσκεψη χθες στον Τύρναβο, σήμερα στον Δήμο Τεμπών

Δημοσίευση: 20 Σεπ 2017 22:20

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε») Του Κώστα Τσόλα
Συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς οι προετοιμασίες για το Αναπτυξιακό Συνέδριο Θεσσαλίας που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα το διήμερο 10 και 11 Οκτωβρίου, όπου τη δεύτερη ημέρα θα παραστεί και θα μιλήσει ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας.


Στο πλαίσιο της προετοιμασίας στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιούν επαφές με εκπροσώπους της Τ.Α. αλλά και παραγωγικών φορέων στους επτά Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.
Χθες στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου ακούστηκαν πολλές και ενδιαφέρουσες απόψεις και προτάσεις με τον δήμαρχο Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση να δίνει το στίγμα της τοποθέτησής του στο Συνέδριο. Ο κ. Σαρχώσης αναφερόμενος στον Δήμο του μίλησε για μοντέλο αγροτικού Δήμου ο οποίος θα παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της περιοχής.
Νωρίτερα τα στελέχη της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον συντονιστή γραμματέα της Ν.Ε. κ. Πέτρο Παπαγεωργίου και με τη συμμετοχή του αναπ. γραμματέα κ. Βασίλη Ζωγράφου, το μέλος της Ν.Ε. κ. Μάνθο Σαρρή και το στέλεχος του κόμματος κ. Στέλιο Σαΐτη άκουσαν και κατέγραψαν τις προτάσεις και τοποθετήσεις των εκπροσώπων των παραγωγικών φορέων της περιοχής, οι οποίοι αναφέρθηκαν στα προβλήματα του πρωτογενή τομέα, την ανάγκη μείωσης του κόστους παραγωγής, το πρόβλημα της υπερφορολόγησης, την ανάγκη αναμόρφωσης του Κανονισμού του ΕΛΓΑ, την κατάργηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο κρασί κ.ά.
Παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τάσος Ψύρρας, ο πρόεδρος της Τ. Κ. Δένδρων κ. Χρήστος Τασιούλας, ο πρόεδρος του ΑΣΕΠΟΠ Τυρνάβου κ. Αθανάσιος Χαλούλης, οι γενικοί διευθυντές του Οινοποιείου και του ΑΣΕΠΟΠ κ. Βαγγέλης Σίκαλος και Στέλιος Χατζής, οι πρόεδροι του ΤΟΕΒ Δαμασίου κ. Γιώργος Μανίκας και Τυρνάβου κ. Παντελής Μπακαγιάννης, του Συνεταιρισμού Πλατανουλίων Φρουτοπηγή κ. Κώστας Μαλάκος, του Α.Σ. Γαία κ. Αστέριος Κουτούκας, του Αγροτικού Συναιτερισμού Παραγωγών Αργυροπουλίου κ. Κώστας Χατζής κ.ά.
Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ Τυρνάβου παρευρέθηκε ο συντονιστής Τυρνάβου κ. Γιάννης Γκαμπέτας και τα μέλη κ. Μάκης Κατσικαβέλας και Βασίλης Μίγας.
Τον συντονισμό είχε ο αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Τσιόπας.
*Σήμερα Τετάρτη ανάλογη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στον Δήμο Τεμπών και στην έδρα του Δήμου το Μακρυχώρι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass