ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

14ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ στην Κεντρική πλατεία

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2017 17:03

Με σύνθημα «να γυρίσουμε τον κόσμο ανάποδα για να σταθούμε όρθιοι» πραγματοποιείται το 14ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ αύριο Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Σεπτέμβρη, στην Κεντρική πλατεία Λάρισας.


Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Την Παρασκευή στις 6:30 το απόγευμα παιχνίδια του κόσμου, από το πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Λάρισας. Τα «Παιχνίδια του Κόσμου» είναι ξύλινα, παραδοσιακά, χειροποίητα παιχνίδια από διάφορους πολιτισμούς ανά τον κόσμο, για παιδιά και ενήλικες. Στις 7:30 θα ακολουθήσει συζήτηση με θέμα «Κοινά αγαθά και αγώνες για την υπεράσπισή τους», συμμετέχουν: Δημήτρης Κωτσάκης, Πανεπιστημιακός, Τάσος Κεφαλάς, Δίκτυο Μεσοχώρα – Αχελώος SOS, Βαγγέλης Γαλανόπουλος, Κίνηση Πολιτών Πηλίου και Βόλου για το Νερό. Στις 10 μ.μ. συναυλίες των Jamming Farmers, Lawbreakers, Dendrites, The Speakeasies Swing Band. Τo Σάββατο στις 6.30 παιχνίδια του κόσμου, από το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Λάρισας, διαπολιτισμικά παιχνίδια για παιδιά, από το σχολείο αλληλεγγύης. Στις 7.30 μ.μ. συζήτηση με θέμα: «Ανεργία, επισφάλεια, υποτίμηση της ζωής μας: να οργανωθούμε - να αντισταθούμε - να σταθούμε όρθιοι/ες», συμμετέχουν: Σέργιος Μαρούδας, Λάντζα Λάρισας, Χρήστος Ξαγοράρης, Generation_400, Παντελής Απότσος, Δίκτυο Ανέργων και Επισφαλώς Εργαζομένων Θεσσαλονίκης Ξοπλίδης Παναγιώτης, Σωματείο βιβλίου και χάρτου Θεσσαλονίκης μέλος της Ελευθεριακής Συνδικαλιστικής Ένωσης (ΕΣΕ) Ιωαννίνων. Στις 10 μ.μ. συναυλίες Ψύλλοι στ’ άχυρα, Λάληδες, Mess στο τεκέ. Στο φεστιβάλ θα υπάρχουν: εκθέσεις φωτογραφίας, βιβλιοπωλείο, θεματικά περίπτερα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass