Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ELECTRONET Β.Κ.ΚΑΖΑΝΑ

Aλλος ένας νικητής!

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2017 16:57

Με ακόμη έναν νικητή ολοκληρώθηκε η περίοδος εορτασμού των γενεθλίων της Electronet Β.Κ. Καζάνα!

Η Μάντζιου Μάρω ήταν μία από τις τυχερές που πραγματοποίησαν τις αγορές τους στο δικό μας κατάστημα και κέρδισε μία ηλεκτρική σκούπα Bosch. Αλλά και πολλοί ήταν αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν τις προνομιακές τιμές που ίσχυαν ειδικά για την περίοδο των γενεθλίων.
Οι προσφορές όμως δεν σταματούν στην Electronet Β.Κ. Καζάνα! Μόνο για λίγες μέρες μεγάλες προσφορές σε αφυγραντήρες όλων των επώνυμων εταιριών και με δώρο υγρασιόμετρο! Και επειδή στην Electronet Β.Κ. Καζάνα είναι σίγουροι για τις επιλογές τους, όσοι δεν μείνουν ευχαριστημένοι παίρνουν πίσω τα χρήματά τους!
Ενόψει χειμώνα, ο αφυγραντήρας αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή. Κινηθείτε έξυπνα και μειώστε τα έξοδα της θέρμανσης έως και 20%, με έναν αφυγραντήρα. Είναι η ιδανική λύση για χώρους με ανεπαρκή θέρμανση. Εξαφανίζει την υγρασία, δημιουργεί υγιεινή και καθαρή ατμόσφαιρα και φυσικά εξοικονομεί χρήματα! Την ίδια ώρα αποτρέπει τη δημιουργία μούχλας στους τοίχους και τα ντουλάπια που δεν αερίζονται συχνά. Με μικρή κατανάλωση και θόρυβο, ο αφυγραντήρας είναι η ιδανική λύση για έναν «καθαρό» χώρο!
Electronet Β. Κ. Καζάνα, Διονύσου και Παπαδοπούλου, πίσω από τα ΚΤΕΛ.