Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΤΟ ΝΔ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ

Διαγραφή για αντικαταστατική συμπεριφορά

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2017 22:13

«Η διαγραφή Παρλίτση από το Ανώτατο Πειθαρχικό όργανο της ΝΔ έγινε επειδή εξύβρισε τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη για θέματα κτηνοτροφίας και όχι καθαρά για το θέμα της φέτας. Ο κ. Παρλίτσης όφειλε να παραδεχθεί το λάθος του και να ανακαλέσει, όπως άλλωστε του ζητήθηκε από το αρμόδιο κεντρικό όργανο και να μην κάνει τον ήρωα».

Αισθανόμενος την ανάγκη ενημέρωσης του κομματικού κόσμου της επαρχίας Τυρνάβου και σε καμία περίπτωση να απολογηθεί για τις ενέργειές του, ο πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ Τυρνάβου Χριστόφορος Κατσαρός μίλησε στην «Ε» για το θέμα και σχολίασε τις αντιδράσεις που προέκυψαν από συναγωνιστές και φίλους του προέδρου του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αμπελώνα.

Σύμφωνα με τον κ. Κατσαρό «η διαγραφή Παρλίτση από το Ανώτατο Πειθαρχικό όργανο της ΝΔ έγινε επειδή εξύβρισε τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη για θέματα κτηνοτροφίας και όχι καθαρά για το θέμα της φέτας. Εξάλλου στην πρόσφατη επίσκεψή του στο Βλαχογιάννι ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκαθάρισε τη θέση του κόμματος, παρουσιάζοντας τον οδικό χάρτη και όλα όσα πρόκειται να γίνουν μέσω της Διεπαγγελματικής Επιτροπής για την ονομασία της φέτας. Ο κ. Παρλίτσης όφειλε να παραδεχθεί το λάθος του και να ανακαλέσει, όπως άλλωστε του ζητήθηκε από το αρμόδιο κεντρικό όργανο και να μην κάνει τον ήρωα. Δεν περίμενα ότι κάποιοι, χρησιμοποιώντας το θέμα της φέτας, θα επιχειρούσαν άκομψα να καλύψουν την κομματική και συνδικαλιστική τους ανεπάρκεια».

Κληθείς να σχολιάσει τις αντιδράσεις που προέκυψαν σε μερίδα του κτηνοτροφικού κόσμου και στελεχών της Τοπικής γαλάζιας παράταξης της περιοχής, ο κ. Κατσαρός δήλωσε: Όσον αφορά αυτούς που ζητούν την παραίτηση του δημοκρατικά εκλεγμένου Προέδρου της Τοπικής Οργάνωσης, μετά από πρωτοφανή συμμετοχή και υψηλά ποσοστά εκλογής, αυτό αποτελεί ύβρη για το Καταστατικό του κόμματος. Θα τους βόλευε η παραίτησή μου, ώστε να εξυπηρετήσουν τους μικροκομματικούς ιδιοτελείς σκοπούς τους. Εγώ, σαν πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Τυρνάβου, αλλά και η υπόλοιπη διοίκηση δεν κάναμε τίποτε άλλο, από το να τηρήσουμε το Καταστατικό κατά γράμμα, το οποίο για μας αποτελεί οδηγό σε όλες μας τις αποφάσεις. Δεν «τρώμε» κουτόχορτο, γνωρίζαμε ποιοι άνθρωποι εδώ και καιρό κινούνταν παρασκηνιακά και από ποιον υποκινούνται. Εξάλλου οι κινήσεις και οι δηλώσεις τους έχουν καταγραφεί δημόσια σε ΜΜΕ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έπρεπε το παιχνίδι τους να αποκαλυφθεί. Με εξαίρεση την παραίτηση του Στ. Μιχαλόπουλου από τον Αμπελώνα, τον οποίο κατανοώ, καθώς υπάρχουν συγγενικές σχέσεις με τον Ζήση Παρλίτση και εκτιμώ ότι θα παραμείνει ενεργό στέλεχος της ΝΔ, όπου ανήκει, οι υπόλοιπες παραιτήσεις κρύβουν ιδιοτελείς σκοπούς και δεν σχετίζονται άμεσα με τους χειρισμούς μου στη διαγραφή Παρλίτση. Ευτυχώς είναι νωρίς για το κόμμα, το οποίο προσδοκά σε νίκη στις εθνικές εκλογές, αλλά και για τη δημοτική ομάδα, η οποία με την καθοδήγηση της ΝΔ θα συγκροτήσει μια ισχυρή δημοτική παράταξη που θα αναλάβει τις τύχες του Δήμου Τυρνάβου. Το κόμμα έχει όργανα και θεσμούς και όλοι εμείς, τα στελέχη, οφείλουμε να διαφυλάξουμε το Καταστατικό ως κόρη οφθαλμού».

Κλείνοντας την παρέμβασή του, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Τυρνάβου «προσκαλεί όλους τους πολίτες να συσπειρωθούν γύρω από τη ΝΔ, που είναι μια μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη και υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος αποτελεί τη μόνη λύση για έξοδο της χώρας μας από την κρίση και το τούνελ των μνημονίων, υιοθετώντας βεβαίως την ιδεολογία και το Καταστατικό του κόμματος και βάζοντας το εγώ κάτω από το εμείς».

Καταλήγοντας ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Τυρνάβου Χριστόφορος Κατσαρός διευκρινίζει ότι «δεν πρόκειται, το επόμενο διάστημα, να εμπλακεί σε νέο γύρο δημόσιων αντιπαραθέσεων και σε πόλεμο ανακοινώσεων, εξυπηρετώντας αυτούς που επιδιώκουν τους δημόσιους διαξιφισμούς για επικοινωνιακούς λόγους. Νιώθουμε δικαιωμένοι για τους χειρισμούς μας στο θέμα Παρλίτση, με βάση και την αντίδραση που προέκυψε από την Αθήνα, διότι δεν κάναμε τίποτα άλλο από το παραπέμψουμε στα αρμόδια όργανα του κόμματος τη «λασπολογία» Παρλίτση και προφανώς ακολουθήθηκαν οι διαδικασίες που προβλέπονται από το Καταστατικό».

Γ. Ρούστας 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass