ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ Ν.Δ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Παραιτήθηκε και ο τομεάρχης Κτηνοτροφίας

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2017 22:40

Συνεχίζονται στη Νέα Δημοκρατία Τυρνάβου αλλά και ευρύτερα οι αντιδράσεις για την προσωρινή διαγραφή του μέλους του κόμματος και συνδικαλιστή κτηνοτρόφου κ. Ζήση Παρλίτση.

Χθες υπέβαλε την παραίτησή του από μέλος της διοίκησης της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου της Νέας Δημοκρατίας ο τομεάρχης Κτηνοτροφίας κ. Αθανάσιος Τζιαφέτας.

 Ο κ. Τζιαφέτας στην επιστολή παραίτησής του αναφέρει:

«Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις, που σχετίζονται με τη διαγραφή του Ζήση Παρλίτση από τη Ν.Δ., είμαι υποχρεωμένος να παραιτηθώ από τη θέση του τομεάρχη Κτηνοτροφίας της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου.

Η απόφασή μου αυτή υπαγορεύεται από την κτηνοτροφική μου ιδιότητα και από τον προσωπικό αγώνα που καιρό τώρα δίνω για την προστασία της φέτας, ένα προϊόν που θεωρείται και είναι ο ζωοδότης της ελληνικής αιγοπροβατοτροφίας.

Οι αποφάσεις της ΔΗΜΤΟ μου προξένησαν άσχημες εντυπώσεις και με κατέπληξαν, διότι εντελώς αβασάνιστα και επιπόλαια «χτυπήθηκε» ένας εξαιρετικός και ηθικός συνάδελφος κτηνοτρόφος, με αποτέλεσμα ο τοπικός κτηνοτροφικός κόσμος δικαίως να στραφεί εναντίον της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Τυρνάβου και του προέδρου της.

Προσωπικά, δεν με ενδιαφέρουν τα κίνητρα κανενός και οι όποιες αντιπαλότητες των όποιων «ομάδων» συγκρούονται εντός της ΔΗΜΤΟ με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ενότητα και το ηθικό πλεονέκτημα της Ν.Δ., για την οποία θα συνεχίσω να αγωνίζομαι, χωρίς ταυτόχρονα να υποστέλλω τη σημαία των δικαίων του κτηνοτροφικού κόσμου.

Έτσι, ελπίζω η δική μου παραίτηση να εκτονώσει την οργή των κτηνοτροφών εις βάρος της ΔΗΜΤΟ και να λειτουργήσει εξυγιαντικά στην περαιτέρω πορεία του οργάνου».

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass