ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Εκδήλωση για τα μέλη ΚΑΠΗ

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2017 16:13
Η αντιδήμαρχος κ. Φανή Μπίλιου - Λαγκιόλη Η αντιδήμαρχος κ. Φανή Μπίλιου - Λαγκιόλη

Σεβασμό στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας στην πράξη και φέτος από τον Δήμο Τυρνάβου με σειρά εκδηλώσεων καθ’ όλη της διάρκεια της χρονιάς.

Με αφορμή τη γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων, όπως καθιερώθηκε και είναι η 1η Οκτωβρίου, που είναι μία μεγάλη υπενθύμιση για το χρέος προς εκείνους τους ανθρώπους, που γέννησαν και μεγάλωσαν τις νεότερες γενιές και μετέδωσαν σε εκείνες αρχές και αξίες για να προχωρήσουν στη ζωή με αξιοπρέπεια, ειλικρίνεια και ανθρωπιά και φέτος διοργανώνεται η ετήσια συνάντηση.

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού-Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Τυρνάβου για τον εορτασμό αυτής της ημέρας διοργανώνει εκδήλωση-συνεστίαση για τα μέλη των ΚΑΠΗ όλου του Δήμου σήμερα Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 7.00μ.μ. στο κέντρο «Ακρόπολις», στον Αμπελώνα. Τα μέλη μπορούν να προμηθευτούν κάρτες εισόδου από το γραφείο ΚΑΠΗ Τυρνάβου και από τους προέδρους των τοπικών ΚΑΠΗ. Αφορά στα ΚΑΠΗ Αμπελώνα, Αργυροπουλίου, Δαμασίου, Δένδρων, Ροδιάς και Δελερίων.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Αναφερόμενη στην τρίτη ηλικία προσκαλώντας όλους τους ανθρώπους αυτής στη γιορτή του Δήμου η αρμόδια αντιδήμαρχος κ. Φανή Μπίλιου - Λαγκιόλη σημειώνει ότι ανεκτίμητη είναι η προσφορά τους στην κοινωνική ζωή του τόπου μας και η δημιουργική και καρποφόρα πορεία τους σε όλους τους τομείς και σε όλες τις εκφράσεις της ζωής, σίγουρα δεν μπορεί να λησμονηθεί.

 Οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας είναι το παρελθόν και το μέλλον, το δικό μας, της κοινωνίας, της πατρίδας μας.

 Ο Δήμος Τυρνάβου στο όραμά του αλλά και στα σχέδιά του για έναν Δήμο της ευαισθησίας, της ανθρωπιάς και της προόδου έχει τοποθετήσει τη σχέση του και τη συνεργασία του με τους ηλικιωμένους σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Μέσα από τα ΚΑΠΗ όλου του Δήμου και τις κατά καιρούς δράσεις και εκδηλώσεις μας, έχουμε στόχο να καλύψουμε τις βασικές ανάγκες των ηλικιωμένων, ιδιαίτερα σε θέματα υγείας, ασφάλειας, φροντίδας, ψυχολογικής υποστήριξης και ψυχαγωγίας.

Θέλω να διαβεβαιώσω ότι η φροντίδα της Δημοτικής Αρχής προς τους ηλικιωμένους θα είναι ουσιαστική και διαρκής αναδεικνύοντας έτσι το χρέος του σεβασμού, της αγάπης και της στοργής μας για αυτούς”.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass