«ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ» ΑΠΟ ΚΑΠΕΤΑΝΟ-ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Χαμηλοί τόνοι για Τύρναβο από τη ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2017 22:06

Να πέσουν οι τόνοι στον Τύρναβο, μετά τη διαγραφή Παρλίτση και τις παραιτήσεις κομματικών στελεχών που ακολούθησαν, επιχειρεί η κομματική οργάνωση της ΝΔ στον νομό, προσβλέποντας στον …θεραπευτή χρόνο και στην επαναφορά της τάξης εν καιρώ.

Τόσο οι δύο βουλευτές της ΝΔ στον νομό όσο και η ηγεσία της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας αποφεύγουν με κάθε τρόπο οποιαδήποτε αναφορά ή δήλωση στα τεκταινόμενα του Τυρνάβου, ευελπιστώντας να περάσει η μπόρα και να περιοριστούν οι απώλειες στον κομματικό μηχανισμό.

Μπορεί ο πρόεδρος της τοπικής κομματικής οργάνωσης Χρ. Κατσαρός να δήλωσε στην «Ε» ότι «ευτυχώς οι ιδιοτελείς αποκαλύφθηκαν νωρίς και υπάρχει χρόνος να δημιουργηθεί μια μαχητική δημοτική παράταξη που θα διεκδικήσει τον Δήμο Τυρνάβου», ωστόσο στη Λάρισα επικρατεί προβληματισμός για την έκταση της αντιπαράθεσης, για την οποία κάποιοι αιφνιδιάστηκαν κι άλλοι χαρακτηρίζουν τον θόρυβο αδικαιολόγητο και τον αποδίδουν σε «νεανικό υπέρμετρο ενθουσιασμό».

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον της στην προετοιμασία του αγροτικού προσυνεδρίου του κόμματος που θα γίνει στη Λάρισα τον Νοέμβριο και στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου και του Επιμελητηρίου (στο παρασκήνιο, καθώς δεν προβλέπεται δημόσια παρέμβαση). «Δεν έχουμε την πολυτέλεια, ούτε τη διάθεση να αναζωπυρώσουμε ένα θέμα που προέκυψε από το πουθενά. Πόσο μάλιστα όταν γίνεται αντιληπτή -στους καλοπροαίρετους τουλάχιστον- η ξεκάθαρη θέση όλων (και στα δύο στρατόπεδα) στη ΝΔ για την ελληνικότητα της φέτας» δήλωσε χαρακτηριστικά στέλεχος της νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Λάρισας.

Να σημειωθεί ότι χθες βράδυ συνεδρίασε και η ΔΗΜΤΟ ΝΔ Τυρνάβου, η οποία συζήτησε όλα όσα ακολούθησαν της διαγραφής-παραίτησης Παρλίτση και αποφάσισε να κινηθεί στο ίδιο μήκος κύματος με τη ΝΟΔΕ, δηλαδή «να μην ρίξει άλλο λάδι στη φωτιά», να μην υπάρξουν άλλες δημόσιες τοποθετήσεις.

Γ.Ρ.

  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass