ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Γιόρτασαν την ημέρα τους στον Τύρναβο

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2017 16:04
Στιγμιότυπα από την εκδήλωση των ΚΑΠΗ Τυρνάβου Στιγμιότυπα από την εκδήλωση των ΚΑΠΗ Τυρνάβου

Συνεχίζοντας την παράδοση πολλών χρόνων ο Δήμος Τυρνάβου δείχνει έντονα το ενδιαφέρον του για τους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας των δύο πόλεων Τυρνάβου και Αμπελώνα και των χωριών.

Έτσι πέρα από τη διοργάνωση ημερίδων για ζητήματα που αφορούν στους ηλικιωμένους, παρεμβάσεις για ζητήματα υγείας και άλλα θέματα διοργανώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου εκδηλώσεις διασκέδασης και εκδρομές. Κορυφαία κεντρική εκδήλωση κάθε χρόνο αυτή την εποχή λίγο πριν το τέλος του χρόνου, με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων είναι η μεγάλη συνεστίαση που γίνεται για όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Τυρνάβου. Και φέτος η διοργάνωση έγινε στο κέντρο «Ακρόπολις» του Αμπελώνα. Εκεί συναντήθηκαν και φιλοξενήθηκαν από τον Δήμο Τυρνάβου με δωρεάν φαγητό, ποτό, μεταφορά με λεωφορεία και με κέφι και χορό μέχρι αργά πάνω από 500 άτομα.

Η εκδήλωση άρχισε με χαιρετισμό του δημάρχου Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση, ο οποίος καλωσόρισε όλους τους παρευρεθέντες. Αναφέρθηκε στην ποιότητα ζωής που πρέπει να έχουν οι ηλικιωμένοι και μάλιστα σ’ αυτούς του δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Μίλησε για την καταπολέμηση της μοναξιάς και της απομόνωσης. Όλα αυτά γίνονται με ενημέρωση, ημερίδες αλλά και κοινωνικές εκδηλώσεις όπως γιορτές, εκδρομές κ.λπ. Τέλος ο δήμαρχος Τυρνάβου υποσχέθηκε σε όλα τα άτομα της Τρίτης Ηλικίας την ηθική συμπαράσταση του ίδιου προσωπικά και του Δήμου ευρύτερα, αλλά και όπου πραγματικά χρειαστεί και υλική.

Στο ίδιο πνεύμα και ο χαιρετισμός της υπεύθυνης και για τα ΚΑΠΗ αντιδημάρχου κ. Φανής Μπίλιου –Λαγκιόλη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Κουτσοδήμος, η πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Αμπελώνα κ. Τασούλα Νταλαμπέκα, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Βασίλης Νταβαρούκας, η π. πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ρούλα Σουρλαντζή - Ζαχαράκη, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ροδιάς κ. Κώστας Κουτσονάκος, εργαζόμενοι του Δήμου στην υπηρεσία Κοινωνικής Πολιτικής κ.ά.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass