ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ * ΟΙ ΝΕΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Ρυθμίσεις λόγω έργων στην Εθνική οδό

Δημοσίευση: 23 Οκτ 2017 16:03

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης κατακόρυφης σήμανσης στις ΓΕ08 και ΓΕ09 του τμήματος αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε., απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, κατά τις ώρες 07.00 ώρα έως 19.00:


Στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη: από τον ανισόπεδο κόμβο Κιλελέρ έως τον ανισόπεδο κόμβο Λάρισας Νότιος (Νίκαιας), για το χρονικό διάστημα από σήμερα Δευτέρα 23-10-2017 μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, η οποία προσδιορίζεται το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη 26-10-2017.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από εναλλακτική διαδρομή μέσω της δυτικής παράπλευρης οδού του Αυτοκινητοδρόμου και μέσω του Ανισόπεδου Κόμβου Νίκαιας τα οχήματα θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.
Από τον ανισόπεδο κόμβο Συκουρίου έως τον ανισόπεδο κόμβο Λάρισας Βόρειος (Γυρτώνης), για το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα 6-11-2017 μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, η οποία προσδιορίζεται το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 10-11-2017.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από εναλλακτική διαδρομή μέσω επαρχιακής οδού Λάρισας - Ευαγγελισμού, της Π.Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης και μέσω του ανισόπεδου κόμβου Γυρτώνης τα οχήματα θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.
Από τον Η-Α/Κ Μακρυχωρίου έως τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού, για το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα 27-11-2017 μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, η οποία προσδιορίζεται το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 1-12-2017.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από εναλλακτική διαδρομή μέσω της δυτικής παράπλευρης οδού του αυτοκινητοδρόμου και μέσω του ανισόπεδου κόμβου Ευαγγελισμού, τα οχήματα θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.
Στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα: Από τον ανισόπεδο κόμβο Λάρισας Ανατολικός (Αγιάς) έως τον ανισόπεδο κόμβο Λάρισας Νότιος (Νίκαιας), για το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα 30-10-2017 μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, η οποία προσδιορίζεται το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 3-11-2017.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από εναλλακτική διαδρομή μέσω της Π.Ε.Ο. Βόλου - Λάρισας, της Π.Ε.Ο. Αθηνών -Θεσσαλονίκης και μέσω του ανισόπεδου κόμβου Νίκαιας τα οχήματα θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς Αθήνα.
Από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού έως τον ανισόπεδο κόμβο Λάρισας Βόρειος (Γυρτώνης), για το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα 13-11-2017 μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, η οποία προσδιορίζεται το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 17-11-2017.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από εναλλακτική διαδρομή μέσω της παράπλευρης οδού του Αυτοκινητοδρόμου και μέσω του ανισόπεδου κόμβου Γυρτώνης τα οχήματα θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς Αθήνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass