ΣΕ 17 ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Στις κάλπες για τον ηγέτη της Κεντροαριστεράς

Δημοσίευση: 12 Νοε 2017 15:00

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα, α' γύρο των εκλογών, οι ενδιαφερόμενοι για το εγχείρημα της κεντροαριστεράς προκειμένου να αναδειχθεί ο ηγέτης του νέου ενιαίου πολιτικού φορέα

Εννέα υποψήφιοι διεκδικούν την ψήφο όσων προσέλθουν στις κάλπες ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Kωνσταντίνος Γάτσιος, η Φώφη Γεννηματά, ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο Γιώργος Καμίνης, ο Γιάννης Μανιάτης, ο Απόστολος Πόντας, ο Γιάννης Ραγκούσης, και ο Δημήτρης Τζιώτης.

Ο β' γύρος θα διενεργηθεί εφόσον κανένας υποψήφιος δεν συγκεντρώσει ποσοστό 50%+1 ψήφο. Η επαναληπτική ψηφοφορία θα αφορά στους δύο πρώτους υποψήφιους και νικητής θα είναι εκείνος που θα πλειοψηφήσει.

Αξίζει να επισημανθεί ότι στον β' γύρο θα μπορον να ψηφίσουν μόνο όσοι είχαν προηγουμένως ψηφίσει και στον α' γύρο, δηλαδή στις 12 Νοεμβρίου.

Η ψηφοφορία θα διενεργηθεί από τις 08:00 έως τις 20:00 και τις δύο Κυριακές. Ειδικά για την περιοχή της Αθήνας, οι κάλπες την Κυριακή 12 Νοεμβρίου θα παραμείνουν ανοιχτές έως και τις 21:00, λόγω της διεξαγωγής του Μαραθώνιου της Αθήνας.

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί στα εξής εκλογικά τμήματα:

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ Βελίκα Λάρισας ΚΕΠ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ Αγιά Λάρισας ΚΕΠ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ Στόμιο Λάρισας πρώην Δημαρχείο

ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ Βλαχογιάνι Λάρισας Κοινοτικό Κατάστημα

ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ Μαυροδήμου 1, Ελασσόνα Πνευματικό Κέντρο Δήμου

ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ Καλλιθέα Λάρισας Κοινοτικό Κατάστημα

ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ Χάνι Ζατζηγώγου, Ελασσόνα Λάρισας πρώην Δημαρχείο

ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΕΛΕΡ Εθνάρχου Μακαρίου 181, Νίκαια Πολιτιστικό κέντρο

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Ρούσβελτ 57, Λάρισα ΧατζηγιάννειοΠ.Κ.

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Κοιλάδα Λάρισας Πνευματικό Κέντρο

ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ Μακρυχώρι Λάρισας αίθουσα Δημ. Συμβουλίου (Αντλιοστάσιο)

ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ Συκούριο Λάρισας πρώην Δημαρχείο

ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Λαρίσης, Τύρναβος Εμμανουήλειο Π.Κ.

ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ Πατρόκλου 3, Φάρσαλα αίθουσα ΚΑΠΗ κάτω από Δημαρχείο

Πώς θα ψηφίσετε

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί με βάση τον εθνικό εκλογικό κατάλογο και σύμφωνα με τα ισχύοντα στις εθνικές εκλογές (διανομή ψηφοδελτίου, φάκελοι, παραβάν, κάλπη). Το ψηφοδέλτιο θα είναι ένα και θα περιλαμβάνει τα ονόματα όλων των υποψηφίων. Οι ψηφοφόροι θα εκδηλώνουν την προτίμησή τους σημειώνοντας έναν σταυρό προτίμησης το πολύ.

Για να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία, οι πολίτες θα καταβάλουν εισφορά 3 ευρώ. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα καταβληθεί για την κάλυψη της δαπάνης της εκλογικής διαδικασίας.

Με ευθύνη της Εφορευτικής Επιτροπής, σε κάθε εκλογικό τμήμα θα τηρούνται δύο καταστάσεις: στην πρώτη θα καταχωρούνται τα στοιχεία όλων όσοι θα ψηφίσουν και στη δεύτερη μόνον όσων από τους ψηφίζοντες δηλώσουν ότι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις διαδικασίες για την ίδρυση του νέου κόμματος.

Με ευθύνη της Επιτροπής, ο πρώτος κατάλογος θα καταστραφεί δύο μήνες μετά την ψηφοφορία, ενώ ο δεύτερος θα αποτελέσει τη βάση για να καταρτισθεί το Μητρώο Μελών του νέου ενιαίου πολιτικού φορέα.

ΚΑΛΣΕΜΑ ΤΗΣ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ

Σε ανακοίνωση της η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Λάρισας αναφέρει:

«Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λάρισας σας καλεί να συμμετέχετε στην γιορτή της δημοκρατίας για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της κεντροαριστεράς, την Κυριακή από τις 8.00 π.μ έως τις 8.00 μ.μ. σε κάλπες που βρίσκονται σε όλο τον Νομό Λάρισας. Kαλούμε τους προοδευτικούς πολίτες να προσέλθουν μαζικά στην κάλπη και να πάρουν την υπόθεση του νέου πολιτικού φορέα στα χέρια τους. Να γίνουν συνιδρυτές της παράταξης και πρωταγωνιστές σε νίκες. Όσο πιο μαζική η συμμετοχή, τόσο μεγαλύτερη η δυναμική του εγχειρήματος αλλά και η νομιμοποίηση του νέου αρχηγού να προχωρήσει σε όλες τις μεγάλες αλλαγές που θα προκαλέσουν το δημιουργικό σοκ που χρειάζεται η παράταξη. Ο νέος πολιτικός φορέας της Δημοκρατικής Παράταξης σπάει τον μικρό κακέκτυπο δικομματισμό μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ. Οι προοδευτικοί πολίτες με την ψήφο τους στις 12 Νοέμβρη θα στείλουν ηχηρό μήνυμα πως η Νέα Αλλαγή ξεκίνησε. Όλοι μαζί τολμάμε για την Παράταξη και τη χώρα. Καλούμαστε όλοι με την ψήφο μας να στείλουμε προς όλες τις κατευθύνσεις, το μήνυμα της ενότητας, της ανανέωσης και της διεύρυνσης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass