ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Συντηρείται ο δρόμος Λάρισας – Τυρνάβου

Δημοσίευση: 14 Νοε 2017 22:18

Ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του οδοστρώματος της ΠΕΟ Λάρισας – Τυρνάβου, μετά την προκήρυξη του έργου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, με προϋπολογισμό 1.500.000 ευρώ.

Η εργολαβία, με ανάδοχο περιλαμβάνει εργασίες συντήρησης των ασφαλτικών στρώσεων σε σημεία που υπάρχουν καθιζήσεις και ρηγματώσεις, λόγω φυσιολογικής φθοράς από την πάροδο του χρόνου και εργασίες συντήρησης βελτίωσης και συμπλήρωσης της σήμανσης για την κίνηση των οχημάτων. Οι θέσεις και τα τμήματα, στα οποία θα πραγματοποιηθούν οι απαιτούμενες επεμβάσεις, έχουν εντοπιστεί και έχουν καταγραφεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών έργων της ΠΕ Λάρισας, που έχει και την αρμοδιότητα της συντήρησης του οδικού άξονα.

Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται τμηματικά με εκ περιτροπής κυκλοφορία των οχημάτων κατά τη διάρκεια της ημέρας και τη νύχτα ο δρόμος θα παραδίδεται σε κανονική κυκλοφορία. Με το πέρας των εργασιών ανά τμήμα θα πραγματοποιείται και νέα διαγράμμιση, τόσο του κεντρικού άξονα, όσο και των οριογραμμών. Σκοπός των παραπάνω εργασιών είναι η διατήρηση του οδικού δικτύου σε όσο δυνατόν καλύτερη κατάσταση ώστε να διεξάγεται ομαλώς και με ασφάλεια η κυκλοφορία των οχημάτων.

Ο Κ. Αγοραστός

Σε δηλώσεις του ο κ. Κ. Αγοραστός σημείωσε: «Πρόκειται για ένα έργο ουσίας για την κοινωνία και την οικονομία, το οποίο αποκαθιστά τις ζημιές που προκλήθηκαν από τα καιρικά φαινόμενα και τους έντονους κυκλοφοριακούς φόρτους. Βελτιώνουμε την ασφάλεια του δρόμου για τη μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και τη μεταφορά των εμπορευμάτων των επιχειρήσεων της γύρω περιοχής. Το έργο αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο καθώς και άνθρωποι θα δουλέψουν εκεί και χρήμα πέφτει στην τοπική οικονομία, γιατί κάθε εκτέλεση έργου δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας και μόχλευση στην πραγματική οικονομία».

Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass