Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΙΓΑ - ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗ

Ζητώ την ψήφο των δικηγόρων ως ανεξάρτητη υποψήφια σύμβουλος

Δημοσίευση: 14 Νοε 2017 18:47

Δηλώνοντας ανεξάρτητη υποψήφια σύμβουλος διεκδικεί την ψήφο των συναδέλφων της δικηγόρων στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας της 26ης Νοεμβρίου η δικηγόρος Δέσποινα Μίγα-Κατσογιάννη αναλαμβάνοντας τη δέσμευση σε περίπτωση επανεκλογής της

«θα προσπαθήσω εκ νέου να προσφέρω ουσιαστικά και αποτελεσματικά στην εξεύρεση και προώθηση λύσεων προς όφελος όλων των συναδέλφων μου, σε αγαστή συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Δ.Σ.Λ»
Σε γραπτή δήλωσή της η διοικητική σύμβουλος του Δικηγορικού Συλλόγου κα Μίγα- Κατσογιάννη αναφερόμενη στην υποψηφιότητά της σημειώνει:
«Συμμετέχω, για μία ακόμη φορά, στις αρχαιρεσίες της 26ης Νοέμβριου 2017 για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας, ως ανεξάρτητη σύμβουλος, μη προσκείμενη σε οποιονδήποτε από τους πέντε (5) υποψήφιους Προέδρους. Και τούτο διότι πιστεύω στην ελεύθερη και ανεπηρέαστη έκφραση της γνώμης κάθε συμβούλου κατά τις συνεδριάσεις του Δ.Σ., μη υποδεικνυόμενη από την εκ των προτέρων ειλημμένη απόφαση μίας συγκεκριμένης ομάδας προσκείμενης στον εκάστοτε υποψήφιο Πρόεδρο, αλλά υπαγορευόμενη αποκλειστικά και μόνον πάντοτε από το συμφέρον των συναδέλφων μου, το οποίο θα κληθώ να υπηρετήσω και πάλι, σε περίπτωση επανεκλογής μου.
Άλλωστε αυτό έπραξα μέχρι σήμερα κατά τη διάρκεια των τριών (3) θητειών μου ενασχόλησης με τα κοινά του Συλλόγου μας (2 συνεχόμενες θητείες στο Δ.Σ. του ΛΕΑΔΠΛ και 1 θητεία στο απερχόμενο Δ.Σ. του Δ.Σ.Λ).
Πιστεύω ότι οι αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται κατά τη διεξαγωγή τής εκάστοτε συνεδρίασης του Δ.Σ., μετά από γόνιμο διάλογο, σε πνεύμα συνεργασίας μεταξύ όλων των συμβούλων, με μοναδικό και μόνον στόχο την αντιμετώπιση και την κατά τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο επίλυση των πολυάριθμων και κρίσιμων σοβαρών προβλημάτων που σήμερα πλήττουν τον κλάδο μας.
Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση όλων των συναδέλφων, ζητώντας να με τιμήσουν με την ψήφο τους και δηλώνω ως ανεξάρτητη υποψήφια σύμβουλος ότι, αν επανεκλεγώ, θα προσπαθήσω εκ νέου να προσφέρω ουσιαστικά και αποτελεσματικά στην εξεύρεση και προώθηση λύσεων προς όφελος όλων των συναδέλφων μου, σε αγαστή συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Δ.Σ.Λ.».