ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ «ΙΜΠΕΡΙΑΛ»

Στην τελική ευθεία η ΝΔ για το προσυνέδριο της Λάρισας

Δημοσίευση: 14 Νοε 2017 22:11

Σε ρυθμούς του 5ου πανελλαδικού προσυνεδρίου που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στο ξενοδοχείο «Imperial», παρουσία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη κινείται η ΝΔ, η οποία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη συμμετοχή του κόσμου και εκπροσώπων φορέων, όχι μόνο των κομματικών στελεχών. Το προσυνέδριο γίνεται στον δρόμο προς το 11ο τακτικό συνέδριο που θα διεξαχθεί στις 16 και 17 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.

Όπως είναι γνωστό τρεις θα είναι οι θεματικές ενότητες του προσυνεδρίου, το οποίο θα ξεκινήσει στις 10:30 το πρωί. Οι δύο πρώτες θα αφορούν στην αυτοδιοίκηση και την ευρυζωνικότητα, αντικείμενα που άπτονται άμεσα με την ανάπτυξη στην περιφέρεια της χώρας και η τρίτη που θα ακολουθήσει το μεσημέρι θα αφορά στον πρωτογενή τομέα. Θα υπάρχουν δεκάλεπτες εισηγήσεις από τον αρμόδιο τομεάρχη και στη συνέχεια θα ακολουθεί συζήτηση. Η ομιλία του Κυρ. Μητσοτάκη τοποθετείται χρονικά περί τις 14:45 και θα διαρκέσει μίση ώρα περίπου. Για την καλύτερη προετοιμασία του συνεδρίου, το οποίο θα έχει πανελλαδική διάσταση και αναμένεται να έρθουν στελέχη της ΝΔ απ’ όλη τη χώρα, σήμερα στο σάιτ του κόμματος (sinedrio.nd.gr) θα αναρτηθεί σχετικό ερωτηματολόγιο, το οποίο θα διαμορφώσει εν πολλοίς και τις κατευθύνσεις του προσυνεδρίου.
Στο πλαίσιο προετοιμασίας του προσυνεδρίου βρέθηκε χθες στη Λάρισα και έδωσε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Σοφία Ζαχαράκη, την οποία πλαισίωναν οι πρόεδροι των τριών ΝΟΔΕ Λάρισας κ. Χρήστος Καπετάνος, Τρικάλων κ. Νίκος Μουζακιάρης και Καρδίτσας κ. Λάμπρος Τσιούκης, καθώς και ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Λάρισας κ. Ηρακλής Γερογιώκας.
Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων η κ. Ζαχαράκη ανέφερε ότι «η ΝΔ θα κληθεί να κυβερνήσει σύντομα, διότι ο τόπος θέλει κυβερνητική αλλαγή με νέες προτάσεις. Το ζητούμενο στα προσυνέδρια της ΝΔ είναι η καινοτομία με εμπειρογνώμονες και ειδικούς που θα τοποθετηθούν στο συνέδριο. Πρόθεσή μας είναι περισσότερο να ακούσουμε, παρά να μιλήσουμε, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα δεσμευθούμε και δεν θα σχολιάσουμε όλα όσα ακουστούν. Όσον αφορά στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, κανένας δεν προεξοφλεί την συμμετοχή του σ’ αυτά, κι όσοι το έπραξαν διεγράφησαν από το κόμμα».  
Για την καλύτερη προετοιμασία του προσυνεδρίου θα βρεθούν σήμερα στην Αθήνα τα μέλη του τομέα αγροτικού της ΝΔ από τη Θεσσαλία, τα οποία θα έχουν συνάντηση με την τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Φωτεινή Αραμπατζή, ενώ ξεχωριστές επαφές θα έχει και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας Χρ. Καπετάνος. Την Πέμπτη στη Λάρισα θα βρεθεί ο γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ Στέλιος Κονταδάκης για τις τελευταίες λεπτομέρειες του προσυνεδρίου.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΡΟΓΙΩΚΑΣ
Σε σχετική του δήλωση στην «Ε» ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Λάρισας Ηρ. Γερογιώκας, αναφερόμενος στη θεματική ενότητα της Αυτοδιοίκησης τόνισε τα εξής: Η ΝΔ θέλει μια τοπική αυτοδιοίκηση αρωγό στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της χώρας και στο προσυνέδριο θα ακούσετε ρηξικέλευθες προτάσεις που θα περιστρέφονται γύρω από τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη. Η Δημ. Το. ΝΔ Λάρισας θεωρεί καθήκον όλων των υγιών αυτοδιοικητικών δυνάμεων της πόλης μας να δουλέψουν συγκροτημένα και με ομόνοια προς αυτήν την κατεύθυνση.
Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass