ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Γιορτάσθηκε ο προστάτης της «Πορεία Αγάπης»

Δημοσίευση: 14 Νοε 2017 15:18

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα στον ι.ν. Αγίου Νικολάου γιορτάσθηκε προχθές Κυριακή ο προστάτης του Ορθοδόξου Ιεραποστολικού Συλλόγου «Πορεία Αγάπης».

Τη θεία λειτουργία, μετά αρτοκλασίας, ετέλεσαν οι αρχιμανδρίτες π. Ιγνάτιος (αρχιερατικός της ι.μ. Λαρίσης και Τυρνάβου) και π. Βαρθολομαίος (Μαργαριτόπουλος), συλλειτουργούντων και των ιερέων π. Βασιλείου (Τσιλιμίγκα) και π. Χρήστου (Κωνσταντάκου).
Τελέσθηκε και μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των συγχρόνων μεγάλων Ιεραποστόλων της Αφρικής (αρχιερέως π. Ιγνατίου Μανδενλίδη και ιερομονάχων π. Χρυσοστόμου Παπασαραντόπουλου, π. Χαρίτωνος Πνευματικάκις και Χριστοφόρου Ουγκαντέζου κληρικού), των ιερομονάχων π. Αθανασίου (Μυτιληναίου του και πνευματικού ιδρυτού του Συλλόγου μας), π. Σεραφείμ (Δημόπουλου), ως και πάντων των κεκοιμημένων μελών και δωρητών της «Πορεία Αγάπης». Ακολούθησε το καθιερωμένο κέρασμα, που ετοίμασαν οι σεβαστές εθελόντριες κυρίες στα γραφεία του Συλλόγου.
Η «Πορεία Αγάπης» εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στους παρευρεθέντες συμπολίτες, που συμπροσευχήθηκαν για την Ορθόδοξη Ιεραποστολή στην Αφρική και στον κόσμο γενικότερα και ανέπεμψαν δέηση υπέρ αναπαύσεως των κεκοιμημένων Πατέρων και αδελφών ημών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass