Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Τον μαχαίρωσε μετά τον έρωτα!

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2017 22:09

Στην αρχή τα έπιναν μαζί. Στη συνέχεια έκαναν έρωτα και ξάπλωσαν να κοιμηθούν.

Εν τέλει όμως η γυναίκα είχε διαφορετική άποψη καθώς πήρε ένα μαχαίρι και τον μαχαίρωσε. Αυτός σηκώθηκε και απορημένος για το τι έχει συμβεί πήγε να ζητήσει ιατρική βοήθεια. Εγχειρήστηκε και νοσηλεύτηκε. Ακόμα όμως δεν μπορούσε να καταλάβει για ποιο λόγο τον μαχαίρωσε η ερωτική σύντροφός του. Για το ίδιο ωστόσο αναρωτιόταν και η γυναίκα ενώ απάντηση στο ερώτημα αυτό κλήθηκε να βρει χθες δικαστήριο της Λάρισας. Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο ασχολήθηκε με τη συγκεκριμένη, σπάνια για τον τρόπο που συνέβη, υπόθεση και έκρινε ένοχη την γυναίκα από χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και την καταδίκασε με ποινή φυλάκισης, με αναστολή.
«Με την κατηγορούμενη είχαμε μια απλή σχέση. Εκείνο το βράδυ ήμασταν σπίτι της και είχαμε πιει πολύ κρασί. Δεν ξέρω όμως τι ήταν αυτό που την προκάλεσε να μου επιτεθεί. Προηγουμένως είχαμε συνευρεθεί ερωτικά. Ενώ κοιμόμουν βρέθηκα χτυπημένος. Ξύπνησα και έφυγα από το σπίτι. Πήγα στο Κέντρο Υγείας και μου έδωσαν τις πρώτες βοήθειες. Μετά με πήγαν στο Νοσοκομείο και χειρουργήθηκα. Νοσηλεύτηκα για 3-4 ημέρες» είπε μεταξύ άλλων τόσο στο πρώτο δικαστήριο όσο και στο εφετείο ο παθών.
Για τη σχέση του με την κατηγορούμενη είπε: «Καθίσαμε, τα είπαμε και συμφωνήσαμε πως ήταν η κακιά στιγμή. Μου ζήτησε συγγνώμη και ήρθε να με βρει. Τα είχε χαμένα. Δεν ήταν στα λογικά της. Με πήρε και τηλέφωνο. Έδειξε ενδιαφέρον».
Η γυναίκα τόσο κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της στην αστυνομία όσο και στα δύο δικαστήρια ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν θυμάμαι τι έγινε γιατί ήμουν μεθυσμένη. Διατηρούσαμε ερωτική σχέση το τελευταίο διάστημα. Τσακωνόμαστε γιατί η σχέση μας ήθελα να είναι κάτι παραπάνω, να συζούμε μαζί. Ήμουν νωρίτερα σε μια καφετέρια και ήπια ουίσκι. Μετά πήγαμε σπίτι ήπιαμε κρασί.
Του ζήτησα να μου πει τι θα γίνει με μας τους δύο αλλά εκείνος μου απάντησε ότι δεν με βλέπει σαν γυναίκα που μπορεί να ανοίξει σπίτι και τίποτα παραπέρα. Θυμάμαι ότι τσακωθήκαμε γι’ αυτό τον λόγο αλλά δεν θυμάμαι τίποτα άλλο. Ούτε αν τον μαχαίρωσα όπως μου λέτε, ούτε αν καθάρισα τα αίματα».
Το δικαστήριο την έκρινε ένοχη για την πράξη της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης αλλά της αναγνώρισε δύο ελαφρυντικά. Την τιμώρησε με ποινή φυλάκισης 3 ετών με τριετή αναστολή.
Κ.ΓΚΙΑΣΤΑΣ