ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΔΗΜΟ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ

Διέρρηξαν το Δημοτικό Σχολείο Συκουρίου

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2017 22:21

Τρεις ηλεκτρονικούς υπολογιστές έκλεψαν άγνωστοι προχθές βράδυ από το Δημοτικό Σχολείο Συκουρίου.

Με αφορμή την κλοπή, που έγινε αντιληπτή χθες το πρωί όταν λειτούργησε το σχολείο, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, Στέφανος Κωτούλας, σημειώνει πως «μεγάλη έκπληξη περίμενε τους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου Συκουρίου το πρωί, όταν είδαν τους 2 Η/Υ που υπήρχαν στο χώρο του συλλόγου διδασκόντων να έχουν κάνει φτερά.
Έπειτα από την άμεση ειδοποίηση των αστυνομικών αρχών καθώς και του τοπικού αντιδημάρχου Κ. Νταφούλη και προέδρου του Συκουρίου Γ. Καλότυχου από τη διεύθυνση του σχολείου και μετά από έλεγχο σε όλους τους χώρους του σχολείου εντοπίστηκε η κλοπή ακόμη ενός Η/Υ από αίθουσα του πάνω ορόφου. Έρευνα για την υπόθεση διεξάγει η αστυνομία καθώς και επίσης έγινε συλλογή αποτυπωμάτων από πλευράς της σήμανσης μιας και ο περιβάλλων χώρος αποτελεί μέρος συνάντησης εξωσχολικών στοιχείων.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου αφού έλαβε υπόψη το γεγονός επαναφέρει άμεσα την ανάγκη εντατικοποίησης των αστυνομικών περιπολιών και απομάκρυνσης των εξωσχολικών στοιχείων.
Ζητά από τον Δήμο Τεμπών την άμεση τοποθέτηση συναγερμού, τοποθέτηση επιπλέον εξωτερικής ενίσχυσης στα κάγκελα του σχολείου, άμεση αλλαγή όλων των εξωτερικών κλειδαριών του σχολείου μιας και ο χώρος χρησιμοποιείται και για άλλες κοινωνικές δραστηριότητες των συλλόγων της περιοχής, άμεση αντικατάσταση των Η/Υ μιας και αποτελούν εργαλείο δουλειάς για τους εκπαιδευτικούς του σχολείου» καταλήγει ο Σύλλογος Γονέων.
Να σημειωθεί πως την υπόθεση ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass