«Θανάσης» και «φρουτάκια» τους έστειλαν στο κρατητήριο...

* Συλλήψεις σε κεντρικό καφενείο με παραδοσιακό και ηλεκτρονικό τζόγο

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2017 16:11

Κακή αποδείχθηκε η τύχη τριών Λαρισαίων, αφού, παίζοντας «Θανάση» προχθές βράδυ, κατέληξαν στα κρατητήρια.

Οι τρεις Λαρισαίοι θέλησαν κατά πώς φαίνεται να τηρήσουν το έθιμο της χαρτοπαιξίας, με παράνομα χαρτοπαίγνια την περίοδο των εορτών, αλλά δεν… ποντάρισαν σωστά, αφού αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας τους συνέλαβαν.

Μαζί τους συνέλαβαν και την ιδιοκτήτρια καφενείου, στο κέντρο της Λάρισας, αφού πέραν του γεγονότος ότι επέτρεψε να στηθεί η τσόχα, στο καφενείο λειτουργούσαν και ηλεκτρονικοί υπολογιστές στους οποίους παίκτες μπορούσαν να παίξουν «φρουτάκια».

Αναλυτικότερα όπως σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ. «από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, εντοπίστηκε καφενείο, στο οποίο διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στο καφενείο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, μία 49χρονη ημεδαπή, ιδιοκτήτρια του καταστήματος, διότι επέτρεπε τη διενέργεια απαγορευμένου τυχερού χαρτοπαιγνίου σε τρεις ημεδαπούς, ηλικίας 63, 56 και 43 ετών.

Επιπλέον, συνελήφθησαν και οι τρεις ημεδαποί, για τη συμμετοχή τους ως παίκτες στο απαγορευμένο χαρτοπαίγνιο.

Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στο κατάστημα, η ιδιοκτήτρια κατελήφθη να επιτρέπει στους τρεις πελάτες - παίκτες τη διενέργεια τυχερού χαρτοπαιγνίου.

Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι η 49χρονη είχε θέσει σε λειτουργία έναν κεντρικό ηλεκτρονικό υπολογιστή (server) με διασυνδεδεμένους σ’ αυτόν άλλους 4 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, από τους οποίους οι τρεις ήταν σε πλήρη λειτουργία και εμφάνιζαν στις οθόνες τους απαγορευμένο ηλεκτρονικό τυχερό παίγνιο.

Από τον χώρο του καφενείου κατασχέθηκαν τα προαναφερόμενα πέντε συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, καθώς και το συνολικό χρηματικό ποσό των 625 ευρώ» καταλήγει η ΕΛ.ΑΣ. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass