ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ 95 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ

Η «Ε» γιορτάζει… και παίζει μπάσκετ

Δημοσίευση: 14 Δεκ 2017 5:50

Την 95η επέτειο κλείνει αύριο η εφημερίδα «Ελευθερία».
Η εφημερίδα των Λαρισαίων, όπως έχει καθιερωθεί εδώ και αρκετά χρόνια, αφού καθημερινά αφουγκράζεται τον παλμό αυτής της πόλης, παρακολουθεί και συμβάλλει με τον δικό της τρόπο, στην ανάπτυξή της, προβάλλοντας τα αιτήματα και στηρίζοντας τις διεκδικήσεις και τα καλώς εννοούμενα συμφέροντα όλης της περιοχής.


Αυτός είναι άλλωστε και ο ρόλος της.
Στον οποίο παραμένει πιστή και συνεπής, ειδικά σήμερα που οι οικονομικές συνθήκες δοκιμάζουν την ελληνική –και φυσικά και λαρισινή- κοινωνία. Ευρισκόμενη καθημερινά στο περίπτερο, το σπίτι των συνδρομητών της ή στην οθόνη του υπολογιστή, η «Ε», αποτελεί μια σταθερά για τους αναγνώστες και τους Λαρισαίους.
Οι οποίοι εκτιμούν την ιστορική διαδρομή της και αναγνωρίζουν το γεγονός ότι χωρίς να κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα και τις αρχές της, κρατά εδώ και πολλά χρόνια χαμηλή την τιμή πώλησης ακριβώς για να έχουν όλοι πρόσβαση σ΄ αυτή.
Με σεβασμό λοιπόν στον μοναδικό μας κριτή που είναι το αναγνωστικό μας κοινό, η οικογένεια της «Ε», γιορτάζει την 95η επέτειό της.
Στο πλαίσιο αυτό:
- Σήμερα Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, στις 7.30 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά, σας καλούμε όλους στον φιλικό αγώνα μπάσκετ μεταξύ μιας ομάδας φίλων της «Ελευθερίας» και της αντίστοιχης της Βουλής των Ελλήνων.
Ο χαρακτήρας του αγώνα είναι φιλανθρωπικός.
Η είσοδος στο γήπεδο είναι δωρεάν. Ωστόσο εκεί θα υπάρχει ένας κουμπαράς, όπου, όποιος επιθυμεί, μπορεί να καταθέτει όσα χρήματα θέλει. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα παραδοθεί στο «Κρίκκειο» Ορφανοτροφείο Θηλέων Μητρόπολης Λάρισας και Τυρνάβου. Νωρίτερα μάλιστα οι δύο ομάδες θα επισκεφτούν το Ορφανοτροφείο για να δώσουν το δικό τους δώρο αγάπης στους τροφίμους του.
- Αύριο Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, η «Ελευθερία» θα προσφέρει ζεστούς λουκουμάδες στον πεζόδρομο της Παπασταύρου και θα δέχεται τους αναγνώστες στα γραφεία της.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass