ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Άναψαν το δέντρο στα Φάρσαλα

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2017 22:15
Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο άναψε χθες στην πλ. Δημαρχείου ο δήμαρχος Άρης Καραχάλιος Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο άναψε χθες στην πλ. Δημαρχείου ο δήμαρχος Άρης Καραχάλιος

Με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου χθες το απόγευμα στην πλατεία Δημαρχείου από τον δήμαρχο της πόλης κ. Αρη Καραχάλιο, συνεχίστηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις στα Φάρσαλα.

Η Φιλαρμονική του Δήμου εκτέλεσε εορταστικά τραγούδια και το παιδικό τμήμα της Δημοτικής Χορωδίας Φαρσάλων απέδωσε σε ένα μικρό καλλιτεχνικό πρόγραμμα χριστουγεννιάτικους ύμνους και τραγούδια.

Οι εκδηλώσεις με τίτλο "Χριστούγεννα στην πόλη μας" που διοργανώνει ο Δήμος Φαρσάλων και ο ΟΠΑΚΠΑ του Δήμου Φαρσάλων σε συνεργασία με συλλόγους και φορείς της πόλης και επαρχίας Φαρσάλων, άρχισαν προχθές.

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων πραγματοποιήθηκε συναυλία με σολίστ τον Βασίλη Λέκκα τον οποίο συνόδευσε η ορχήστρα Νέων του Δήμου Φαρσάλων. Ήταν συναυλία στήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Φαρσάλων. Αντί εισιτηρίου στην εκδήλωση συγκεντρώθηκαν τρόφιμα τα οποία θα διανεμηθούν στους ωφελούμενους του προγράμματος.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό η πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Κων/να Μπένου, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΦΑ κ. Κική Παναγιωτοπούλου, ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος και ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Αρης Καραχάλιος.

Πριν τη συναυλία έγινε εγγραφή εθελοντών μυελού των οστών (στην οποία συμμετείχαν δημότες και σύλλογοι της πόλης), για τον Σύλλογο "Οραμα Ελπίδας". Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσημοι και πλήθος κόσμου.

* Σήμερα Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 στην αίθουσα ΚΑΠΗ του Δήμου Φαρσάλων, από τις 10.30 - 13.30 θα πραγματοποιηθεί εορταγορά από την ομάδα γυναικών του ΚΑΠΗ, ενώ αύριο Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017, στην πλατεία Δημαρχείου στις 11.00 π.μ. ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ντόπιων Επαρχίας Φαρσάλων "Ο Ενιπέας" σε συνεργασία με τον Δήμο Φαρσάλων και τον ΟΠΑΚΠΑ συνδιοργανώνουν την εκδήλωση με τίτλο "Ντόπιοι, Σπορά και Λουκουμάδες".

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Αχ. Μπακαλέξη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass