ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Επεκτείνεται το Φυσικό Αέριο στην Ελασσόνα

Δημοσίευση: 10 Ιαν 2018 16:10

Ξεκίνησαν μέσα στον Δεκέμβριο οι εργασίες επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου στην Ελασσόνα και ολοκληρώθηκε τμήμα της αρχικής όδευσης.

Στις αρχές του έτους 2018 θα ολοκληρωθούν τα έργα επέκτασης του βασικού σχεδιασμού και προβλέπεται εντός του πρώτου εξαμήνου του 2018 και μετά την εγκατάσταση του αποσυμπιεστή, να τροφοδοτηθεί το δίκτυο διανομής έτσι ώστε οι καταναλωτές να επωφεληθούν της χρήσης φυσικού αερίου.

Πρόσφατα ο γενικός διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ κ. Λ. Μπακούρας και στελέχη της εταιρίας συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Ελασσόνας κ. Ν. Ευαγγέλου, στο πλαίσιο της έναρξης των εργασιών επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου, και συζήτησαν μαζί του για τα επόμενα στάδια.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ευαγγέλου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ένα έργο κομβικής σημασίας για την τοπική οικονομία, και όχι μόνο, το οποίο δεν ήταν προγραμματισμένο για την επαρχία της Ελασσόνας, έχει ξεκινήσει. Σε αγαστή συνεργασία με τους υπεύθυνους της ΕΔΑ ΘΕΣΣ υλοποιούμε το σπουδαίο αυτό έργο, το οποίο αναμένεται να δώσει πνοή σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass