ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Χωρίς Ληξιαρχείο και ο Δήμος Τυρνάβου

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2018 22:14
Την κατανόηση των πολιτών ζητά σε ό,τι αφορά στα Ληξιαρχεία ο αντιδήμαρχος Τυρνάβου κ. Γιώργος Μπανταβάνης Την κατανόηση των πολιτών ζητά σε ό,τι αφορά στα Ληξιαρχεία ο αντιδήμαρχος Τυρνάβου κ. Γιώργος Μπανταβάνης

Όπως έγινε γνωστό από το αυτοτελές τμήμα διοικητικών υπηρεσιών του Δήμου Τυρνάβου, Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης –Ληξιαρχείου με σχετική ανακοίνωση του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Γιώργου Μπανταβάνη, λόγω μετάβασης στο νέο πληροφοριακό σύστημα «Μητρώο Πολιτών» του Υπουργείου Εσωτερικών, η υπηρεσία Δημοτολογίου του Δήμου Τυρνάβου διέκοψε τις εργασίες ενημέρωσης των οικογενειακών μερίδων.

Επίσης διέκοψε τις εργασίες ενημέρωσης των τοπικά εγκατεστημένων πληροφοριακών συστημάτων δημοτολογίου, μέσω των οποίων ενημερώνεται το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Εθνικού Δημοτολογίου (ΟΠΣΕΔ) από την περασμένη Παρασκευή.

Η επανάληψη των εργασιών ενημέρωσης των στοιχείων Δημοτολογίου θα γίνει τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, με την έναρξη του κανονικού ωραρίου λειτουργίας των υπηρεσιών και με αποκλειστική χρήση του νέου Πληροφοριακού Συστήματος «Μητρώο Πολιτών».

Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών δεν πραγματοποιείται καμία εγγραφή, διαγραφή, συμπλήρωση ή μεταβολή στοιχείων σε οικογενειακές μερίδες στα Δημοτολόγια των Δήμων της χώρας. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις και μετά από αιτιολογημένη αίτηση ενδιαφερομένου πολίτη μπορεί να γίνεται καταχώριση εγγραφής στα χειρόγραφα βιβλία του Δημοτολογίου.

Το Ληξιαρχείο Δήμου Τυρνάβου και συγκεκριμένα της Δημοτικής Ενότητας Τυρνάβου και της Δημοτικής Ενότητας Αμπελώνα θα διακόψουν τις εργασίες ενημέρωσης του Πληροφοριακού Συστήματος Ληξιαρχικών Πράξεων του Υπουργείου Εσωτερικών σήμερα Τρίτη 16 Ιανουαρίου και ώρα 15:00.

Η επανάληψη των εργασιών ενημέρωσης των στοιχείων των κατά τόπους Ληξιαρχείων θα γίνει τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, με την έναρξη του κανονικού ωραρίου λειτουργίας των υπηρεσιών και με αποκλειστική χρήση του νέου Πληροφοριακού Συστήματος «Μητρώο Πολιτών».

Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών καταργείται η εκτύπωση ληξιαρχικών πράξεων από το Πληροφοριακό Σύστημα Ληξιαρχικών Πράξεων και η σύνταξη των ληξιαρχικών πράξεων θα γίνεται στα χειρόγραφα βιβλία των Ληξιαρχείων. Με την έναρξη της παραγωγικής λειτουργίας του νέου Πληροφοριακού Συστήματος «Μητρώου Πολιτών» οι ληξιαρχικές πράξεις αυτές θα καταχωρηθούν κατά προτεραιότητα στο νέο σύστημα.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία οι δημότες μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα: Δημοτολόγιο: 24923-50192, 24923- 50191.

 -Ληξιαρχείο: Δ.Ε. Τυρνάβου 2492-350190 και Δ.Ε. Αμπελώνα: 24923-50508.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass