Εκδήλωση ενάντια στην επισφάλεια και την ανεργία

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2018 15:10

Εκδήλωση συλλογικοτήτων ενάντια στην επισφάλεια και την ανεργία θα πραγματοποιηθεί στην Ιατρική Σχολή – κτίριο Κατσίγρα στην πλατεία Ταχυδρομείου μεθαύριο Σάββατο 20 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα.


«Σε χώρους εργασίας και γειτονιές υψώνουμε τις γροθιές μας απέναντι σε εργοδοσία – κυβέρνηση -Ε.Ε.: οργανωνόμαστε, παλεύουμε, νικάμε. Βρισκόμαστε στην περίοδο που οι σύγχρονοι πολιτικοί άρχοντες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και της Ε.Ε. αεροκοπανάνε περί “success story”, με το πολυνομοσχέδιο των προαπαιτούμενων για να κλείσει η 3η αξιολόγηση. Το σύνολο των αντιπολιτευόμενων αστικών δυνάμεων προβαίνει σε αντεγκλήσεις μιντιακής κοπής, για να υποστηρίξει ότι θα τα κατάφερνε καλύτερα, χωρίς βέβαια να διασαλευτεί η κερδοφορία της οικονομικής ολιγαρχίας και να συνεχίσει έτσι να αναπαράγεται η κοινωνική πυραμίδα του καπιταλισμού στην περίοδο της μεγαλύτερης δομικής του κρίσης.
Δεν τους αφήνουμε να πλουτίζουν στην πλάτη μας. Τα τελευταία χρόνια, από θέση μάχης απέναντι στον υποταγμένο συνδικαλισμό και την εργοδοσία, έχουν συγκροτηθεί συλλογικότητες ανέργων και επισφαλώς εργαζομένων, οι οποίες έχουν κατορθώσει να οργανώσουν τους “επίκαιρους αόρατους” της επισφάλειας. Σε αυτή την κατεύθυνση και βαδίζοντας προς το διήμερο συλλογικοτήτων ανεργίας - επισφάλειας στην Β. Ελλάδα, που θα πραγματοποιηθεί 27 – 28 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη, με στόχο να υπάρξει μια ανατροφοδότηση εμπειριών και αγώνων και σκοπό τον μεταξύ μας αναγκαίο κοινό βηματισμό διοργανώνουμε προπαρασκευαστικά πανθεσσαλική εκδήλωση. Η συνάντησή μας σκοπό έχει να συζητήσουμε, να οργανώσουμε τα επόμενα βήματά μας και να συντονίσουμε τις δράσεις μας και σε επίπεδο Θεσσαλίας», αναφέρει μεταξύ άλλων ανακοίνωση. Την εκδήλωση διοργανώνουν οι Attack στην ανεργία και την επισφάλεια Βόλου, ΛΑΝΤΖΑ Εργατική Συσπείρωση στον Επισιτισμό-Τουρισμό Λάρισας, Λέσχη Εργασίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού και απευθύνουν κάλεσμα σε ανέργους, επισφαλώς εργαζόμενους και συλλογικότητες να συμμετάσχουν στη συνάντηση του Σάββατου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass