ΣΤΗΝ ΟΣΣΑ

Γιορτάσθηκε ο Άγιος Αντώνιος

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2018 16:30

Μεγαλοπρεπώς εορτάσθηκε η μνήμη του Αγίου Αντωνίου, ασκητή της ερήμου στην πανηγυρίζουσα ενορία της Όσσας. Πλήθη πιστών συμπροσευχήθηκαν στον πανηγυρικό Εσπερινό, την παραμονή της Εορτής του Αγίου, στον οποίο χοροστάτησε ο Αρχιμανδρίτης Ιωακείμ, εκπρόσωπος της Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου, συλλειτουργούντος μετά των ιερέων π. Πορφυρίου, π. Αθηναγόρα, π. Λαυρεντίου, π. Γεωργίου και του Ιερέα της ενορίας π. Ευθυμίου.

Στο τέλος του πανηγυρικού Εσπερινού, ο π. Ιωακείμ μίλησε στους παρευρισκομένους φιλέορτους Χριστιανούς, και τους τοπικούς άρχοντες και ευχήθηκε μεταξύ άλλων «να έχουν δύναμη, υγεία ψυχική και σωματική αλλά και διάθεση πνευματικών αγώνων, και να παραδειγματίζονται από τη ζωή του Αγίου Αντωνίου». Ακόμη λιτανεύτηκε η εφέστιος ιερά εικόνα του Αγίου Αντωνίου προς ευλογία των πιστών και ευλογήθηκαν οι άρτοι και το ύψωμα του Αγίου, που με πολλή επιμέλεια φρόντισαν ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού, Αρχιμανδρίτης Ευθύμιος και τα μέλη του εκκλησιαστικού συμβουλίου.

Τον πανηγυρικό εσπερινό παρακολούθησαν οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Τεμπών κ. κ. Ιωάννης Αργυρίου και Στέλιος Σαΐτης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γ. Μανώλης, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι κοινοτήτων και τοπικοί σύμβουλοι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass