ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΝ ΠΙΤΑ

Eξι χρόνια «Ενεργοί Πολίτες»…

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2018 16:17

Πέρασαν κιόλας έξι χρόνια από τότε που μια ομάδα διαδικτυακών φίλων, αποφάσισαν να συναντηθούν και να δράσουν για να αντιμετωπίσουν από κοινού τις βαριές συνέπειες της κρίσης στην ελληνική κοινωνία.

Η κρίση μπορεί να ήταν η αφορμή, αλλά η βαθύτερη αιτία ήταν η συνειδητοποίηση του ρόλου τους ως «Ενεργοί Πολίτες», που οφείλουν να αγωνιστούν για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους, να προστατέψουν το περιβάλλον, να προάγουν, αλλά και να παράγουν πολιτισμό, να ομορφύνουν τον κόσμο γύρω τους. Έκτοτε, η μικρή αυτή παρέα διευρύνθηκε, πλήθυνε, απλώθηκε και αγκάλιασε όλη την κοινωνία της Λάρισας, και όχι μόνο.
Εκατοντάδες δράσεις υλοποιήθηκαν, που ανακούφισαν ανήμπορους συνανθρώπους μας, δράσεις για το περιβάλλον, την υγεία, την εκπαίδευση, την πόλη, τα γράμματα, τις τέχνες, τον πολιτισμό, τη δημιουργία συνειδητοποιημένων πολιτών. Έξι χρόνια πλούσιας εμπειρίας, συνδυασμένα όμως με την αγνότητα, τον αυθορμητισμό και τη δημιουργική φαντασία ενός εξάχρονου παιδιού!
Για να γιορτάσουν τα έξι χρόνια δράσης τους πραγματοποιούν εκδήλωση και κοπή πίτας, με φαγητό, ποτό και χορό την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου, στις 8 το βράδυ στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας. Τιμή εισιτηρίου κατ’ άτομο: 10 ευρώ. Θα υπάρχει λαχειοφόρος για την ενίσχυση του έργου των Εν.Πο.Λ. με πλούσια δώρα. Πληροφορίες: Στέγη Αλληλεγγύης των Εν.Πο.Λ., Παναγούλη 37, ή στα τηλέφωνα : 6974-091819 και 6985-934264.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass