Εκοψαν τη βασιλόπιτα στο Α.Τ. Φαρσάλων

Δημοσίευση: 21 Ιαν 2018 16:51

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
«Οι ευθύνες μας είναι μεγάλες και οι πολίτες πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς.

Υπάρχουν αρκετά προβλήματα και η Πολιτεία πρέπει να δείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για μας, γιατί το έργο που επιτελούμε είναι πολύ σπουδαίο και πάντα με κίνδυνο της ζωής μας. Ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση του Δήμου Φαρσάλων στο έργο που επιτελεί το Α.Τ. Φαρσάλων», επισήμανε ο πρόεδρος της ΕΑΛ κ. Αθανάσιος Νταβούρας κατά τη διάρκεια κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Τ. Φαρσάλων, απευθυνόμενος στον αντιδήμαρχο κ. Δημήτριο Μπαμπανίκα (ο δήμαρχος κ. Άρης Καραχάλιος απουσίασε σε εκδήλωση της ΠΕΔ Θεσσαλίας στην Ελασσόνα) και στους αστυνομικούς της περιοχής Φαρσάλων.
Στον χαιρετισμό του ο διοικητής του Α.Τ. Φαρσάλων κ. Γιώργος Γκούμας αφού ευχήθηκε καλή χρονιά σ’ όλους, αναφέρθηκε στο έργο που επιτελεί η Ελληνική Αστυνομία και χαρακτήρισε άψογη τη συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή Φαρσάλων. Ζήτησε δε από τους αστυνομικούς να προσέχουν κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας τους. Ο αντιδήμαρχος Φαρσάλων κ. Δημήτριος Μπαμπανίκας ανέφερε ότι «το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας είναι μεγάλο, με πενιχρά μέσα αρκετές φορές.
Ο Δήμος Φαρσάλων θα συνεχίσει να συνεργάζεται και να συμπαραστέκεται στο Α.Τ. Φαρσάλων, για το καλό του Δήμου Φαρσάλων και την ασφάλεια των κατοίκων του, ενώ ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία σε όλους τους άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων».
Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας από τους ιερείς π. Νικόλαο και π. Βασίλειο των ιερών ναών Κοίμησης της Θεοτόκου και Αγίας Παρασκευής αντίστοιχα. Το τυχερό νόμισμα της οποίας αντιστοιχούσε σε τρία ρεπό και σε μία εικόνα του Αγίου Αρτεμίου, προστάτη των Αστυνομικών.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Μπαμπανίκας, ο διοικητής του Α.Τ. Φαρσάλων κ. Γιώργος Γκούμας, ο υποδιοικητής κ. Δημ. Σακκάς, ο πρόεδρος της ΕΑΛ κ. Αθανάσιος Νταβούρας και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΑΛ κ. Δημ. Γεωργαντάς, κ. Νικ. Τηγανής και κ. Γιώργος Ζησάκης, καθώς και το σύνολο των αστυνομικών του Α.Τ. Φαρσάλων.

Αχ. Μπακαλέξης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass