ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Κλείνει για 40 μέρες η οδός Ηπείρου

Δημοσίευση: 21 Ιαν 2018 15:03

Ξεκινούν αύριο τα έργα για την ανακατασκευή της οδού Ηπείρου, στη Λάρισα. Συγκεκριμένα, η δημοτική αρχή προχωρά στην ανακατασκευή του συγκεκριμένου δρόμου, στο τμήμα μεταξύ των οδών Ανθίμου Γαζή και Ναυαρίνου, αλλά και στην ταυτόχρονη αντικατάσταση των αγωγών ύδρευσης ΔΕΥΑΛ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου οι εργασίες θα γίνουν τμηματικά, βάσει των εγκεκριμένων αδειών και της εγκεκριμένης μελέτης προσωρινής εργοταξιακής σήμανσης. Τα έργα θα ξεκινήσουν στο τμήμα από την οδό Ανθίμου Γαζή έως και την Παπαναστασίου και μετά την ολοκλήρωσή τους, στο συγκεκριμένο τμήμα, θα ακολουθήσουν οι παρεμβάσεις στα υπόλοιπα τμήματα της οδού.
Σημειώνεται πως στο πλαίσιο του έργου θα κατασκευαστούν νέα πεζοδρόμια, θα τοποθετηθεί νέος φωτισμός τύπου LED, θα γίνουν και εργασίες πρασίνου και νέα ασφαλτόστρωση.
Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
Για το διάστημα υλοποίησης των έργων στο τμήμα από την οδό Ανθίμου Γαζή έως την οδό Παπαναστασίου, θα ισχύουν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπως παρουσιάζονται με τους αντίστοιχους κωδικούς στα διαγράμματα:
Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας οχημάτων σε τμήμα της οδού Ηπείρου από την οδό Ανθίμου Γαζή έως την οδό Παπαναστασίου. Η παράκαμψη της κυκλοφορίας των οχημάτων και των λεωφορείων της αστικής συγκοινωνίας, θα γίνεται μέσω της οδού Αγίου Νικολάου (διαδρομή: Ηπείρου - Ανθίμου Γαζή – Αγίου Νικολάου – Παπαναστασίου – Ηπείρου).
Θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση στη δεξιά πλευρά της οδού Αγίου Νικολάου σύμφωνα με την κίνηση των οχημάτων από την οδό Ανθίμου Γαζή προς την οδό Παπαναστασίου, όπως και στις γωνίες των οδών της διαδρομής.
Διασταύρωση (συμβολή) Ηπείρου και Παπαναστασίου: Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων σε τμήματα των οδών Παπαναστασίου από την οδό Αγίου Νικολάου έως την οδό Ηπείρου, Γρηγορίου Ε’ από την οδό Γιαννιτσιώτη έως την οδό Παπαναστασίου και Ηπείρου από την αρχή της νησίδας έως την οδό Παπαναστασίου. Αντιδρόμηση τμήματος της οδού Αγίου Νικολάου από την οδό Σούτσου έως την οδό Παπαναστασίου. Η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται με κατεύθυνση από την οδό Παπαναστασίου προς την οδό Σούτσου. Παράκαμψη της κυκλοφορίας των οχημάτων μέσω των οδών Αγίου Νικολάου - Σούτσου (διαδρομή: Παπαναστασίου - Αγίου Νικολάου – Σούτσου – Ηπείρου - Παπαναστασίου).
Απαγόρευση της δεξιάς στροφής των οχημάτων που κινούνται επί της Παπαναστασίου και θέλουν να στρίψουν δεξιά προς την οδό Γιαννιτσιώτη. Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης και στις δύο πλευρές του τμήματος Σούτσου από την οδό Αγίου Νικολάου έως την οδό Ηπείρου. Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης στην αριστερή πλευρά του τμήματος της οδού Αγίου Νικολάου από την οδό Παπαναστασίου έως την οδό Σούτσου σύμφωνα με την κίνηση των οχημάτων (μετά την αντιδρόμηση) από την οδό Παπαναστασίου προς την οδό Σούτσου. Απαγόρευση στάθμευσης στις γωνίες των οδών της διαδρομής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass