ΜΑΞΙΜΟΣ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ:

Ο Κυριάκος θα αποκαταστήσει τα επιδόματα πολυτέκνων και τριτέκνων!

Δημοσίευση: 22 Ιαν 2018 16:10

«”Αλλάξαν πολύ οι καιροί, το λάθος το λένε σωστό”, ο στίχος αυτός από το τραγούδι που μας είπαν τα παιδιά της ΓΕΧΑ ομολογώ ότι με άγγιξε και νομίζω αφορά πολλές πτυχές της ζωής μας.

Θα περιοριστώ, όμως, στο δημογραφικό. Μόλις πριν λίγες μέρες ψηφίστηκε η δραματική περικοπή των πολυτεκνικών επιδομάτων και των επιδομάτων στους τρίτεκνους από την κυβερνητική πλειοψηφία. Αυτό που από το βήμα της Βουλής αποκάλεσα “σφαγή των νηπίων του Ηρώδη”! Και, όμως, αυτό μας είπαν ότι έγινε στο όνομα της αντιμετώπισης του δημογραφικού προβλήματος! “Αλλάξαν πολύ οι καιροί, το λάθος το λένε σωστό!” Θέλω να επαναλάβω την από του βήματος της Βουλής δέσμευση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη για αποκατάσταση των επιδομάτων σε πολύτεκνους και τρίτεκνους». Τα παραπάνω τόνισε ο αντιπρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής για το δημογραφικό, βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, χαιρετίζοντας την εκδήλωση του Συλλόγου Πολυτέκνων Λάρισας για την πολύτεκνη μάνα και τα παιδιά που εισήχθησαν στα ΑΕΙ.

Πρόσθεσε δε ότι «στο δημογραφικό συγκρούονται διαφορετικές ιδεολογικές προσεγγίσεις. Υπάρχουν αυτοί που πιστεύουμε στην ανάγκη στήριξης της οικογένειας ως υγιούς κυττάρου της κοινωνίας μας. Και υπάρχουν κι όσοι θεωρούν υπερβολική την αναγόρευση του δημογραφικού σε εθνικό ζήτημα, θεωρώντας ότι θα λυθεί με τη μετανάστευση. Νομίζω ότι μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ευρώπη με πρωταγωνιστές μετανάστες δεύτερης και τρίτης γενιάς που έχουν γεννηθεί σε ευρωπαϊκό έδαφος, το θεώρημα της πολυπολιτισμικής κοινωνίας “μπάζει».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass