Στηρίξτε ΝΔ για να βγούμε απ’ την κρίση

• Ζήτησε ο Κ. Καραμανλής κατά τις επαφές του στην Αγιά

Δημοσίευση: 12 Φεβ 2018 20:25

Στο Μεταξοχώρι και στην Αγιά βρέθηκε χθες το πρωί ο βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής, μετά την επίσκεψή του το Σάββατο στην Ελασσόνα.


Στο Μεταξοχώρι, στην ταβέρνα «Κεραμίδι», είχε κλειστή σύσκεψη με τα μέλη του συμβουλίου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αγιάς της Νέας Δημοκρατίας, ενώ στην Αγιά, στην ταβέρνα «Χατζάκος», είχε επαφές με μέλη και φίλους της παράταξης, στους οποίους και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.
Ο κ. Καραμανλής εξέφρασε τη χαρά του για την παρουσία του για δύο σχεδόν ημέρες στον νομό Λάρισας ανάμεσα, όπως είπε, σε ανθρώπους μαχητές και μπροστάρηδες του πρωτογενούς τομέα, που για τη Νέα Δημοκρατία αποτελεί, όπως υπογράμμισε, προτεραιότητα. Επισήμανε την επίθεση που έχει δεχθεί τα τελευταία χρόνια από την κυβέρνηση «της πρώτης φοράς αριστερά» ο αγροτικός κόσμος και η μεσαία τάξη λέγοντας πως είναι δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη αυτό να αλλάξει. Τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται «προ των πυλών της εξουσίας», ενώ με αναφορές σε παλιότερες κυβερνήσεις της κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει ξανά τη «μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη που ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ίδρυσε το 1974» για να μπορέσει η χώρα να αφήσει πίσω της την πολύχρονη κρίση και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από αυτή.
Τον τομεάρχη Μεταφορών και Υποδομών του κόμματος προσφώνησε και καλωσόρισε ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγιάς Χρήστος Χατζησαλάτας προσφέροντάς του μάλιστα κι ένα καλάθι με αγροτικά προϊόντα της περιοχής.
Παρόντες στην Αγιά ήταν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Μάξιμος Χαρακόπουλος και Χρήστος Κέλλας, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γεωπονικών Συλλόγων και του Γεωπονικού Συλλόγου Λάρισας Δημήτρης Σοφολόγης, ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας Χρήστος Καπετάνος, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ελασσόνας Δημήτρης Δριστέλλας, η πρώην περιφερειακή διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας Βάσω Ζιάκα, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγιάς, Γρηγόρης Καλαγιάς, δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Δώτιον Πεδίον», πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγιάς και της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας, και πολιτευτές του κόμματος.

 

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass