ΚΟΡΥΦΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗ –ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ

Καρναβάλι και μπρε μπρε μπρε το Μπουρανί στον Τύρναβο

Δημοσίευση: 16 Φεβ 2018 19:00

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για το Τυρναβίτικο Καρναβάλι 2018 και το «Μπουρανί» της Καθαράς Δευτέρας. Οι προετοιμασίες είναι σε εξέλιξη με τις τελευταίες πινελιές και πάνω από 3.000 καρναβαλιστές σε ένα ξέφρενο γαϊτανάκι – μπουρανί και περισσότεροι από 40.000 επισκέπτες θα επισκεφθούν τις επόμενες μέρες τον Δήμο Τυρνάβου συμμετέχοντες σε μια μεγάλη αποκριάτικη γιορτή.

Στο αμαξοστάσιο του Δήμου Τυρνάβου τον γενικό συντονισμό των εργασιών για την κατασκευή των αρμάτων έχουν οι Γιώργος Κιτσούλης, Μιχάλης Τζόλας και ως σιδεράς ο Βασίλης Κόκκας και μαζί τους ένα μεγάλο επιτελείο συνεργατών.

Με τις νέες τεχνοτροπίες και καινοτόμες πρακτικές στις κατασκευές τους αποδίδουν τα θέματά τους με φυσικότητα και ζωντάνια και αναμένεται να γοητεύσουν τους χιλιάδες επισκέπτες του φετινού Τυρναβίτικου Καρναβαλιού – Μπουρανί 2018.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

Πλούσιο είναι και φέτος το πρόγραμμα στο πλαίσιο του Τυρναβίτικου Καρναβαλιού. Πάρτι σε όλα τα καταστήματα της πόλης, «μπαρμπαριές», παρουσιάσεις στολών, ατέλειωτες βραδιές με μουσική και χορό.

Αναλυτικότερα:

Σήμερα Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου

- Masque party των Εκπαιδευτικών Κέντρων «Δάσιου Σταυρούλα – Ορίζοντες», στις 17.00 στον Τύρναβο.

- Masque party από το Φροντιστήριο Αγγλικών Π.Μίγα – Α.Λουλέ στο cafe Hangover στις 16:00.

- Swing μουσική στην Κεντρική πλατεία Τυρνάβου με τους ‘Crazy swingers’ Οτίλια (φωνή), Στέφανο Πάλλα (Τύμπανα), Πέτρο Παλάσκα (πλήκτρα, μπάσο),Δημήτρη Τσιλικόπουλο (ηλεκτρική κιθάρα), Θωμά Παππουλάκο (σαξόφωνο, φλάουτο) και Μιχάλη Μαντέλα (κλαρινέτο, τρομπόνι) στις 19:30.

- Έκαναν πιο όμορφες τις Παρασκευές μας πριν τις απόκριες για πολλά χρόνια. Είχαν αποσυρθεί για ένα διάστημα αλλά φέτος επιστρέφουν. Η ομάδα Πολιτιστικός Σύλλογος Τυρνάβου-Ζουλού μας παρουσιάζει ΡΟΥΚου-ΖΟΥΚου και υπόσχεται άφθονο γέλιο στις 21:00 στην Κεντρική πλατεία Τυρνάβου.

- Σήμερα 16 Φεβρουαρίου έρχεται στο «cafe ΕΝ ΤΥΡΝΑΒΩ» για να «τα σπάσει». Ετοιμαστείτε να μας ακούσουν όλοι. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στα desks και στα μικρόφωνα από τις 23:30 για το μεγαλύτερο πάρτι του χειμώνα. Εσύ θα είσαι;

- School Carnival Project. To ΓΕΛ Τυρνάβου επιστρέφει στο «cafe Block 10» για ένα σπέσιαλ μασκέ πάρτι. Φόρεσε τη στολή σου και έλα… στις 23:00

- Ο Θάνος Καλλίρης έρχεται να μας παρασύρει σε εποχές 80’s- 90’s στο «cafe Hangover» στις 23:00.

- DiscoParty στο Dameflour του «Groupie art bar», επιτυχίες 70’s 80’s από το ελληνικό και ξένο πεντάγραμμο σε ένα πάρτι με ξέφρενο χορό ως το πρωί.

- Στο «cafe ΘΕΜΑ» έρχεται να μας ταξιδέψει ο Χρήστος Τσουλούφας με το κλαρίνο του σε μια λαϊκοδημοτική βραδιά συνοδευόμενος από την ορχήστρα του στις 21:00.

- Το Cuccibar υποδέχεται τους Σαμολαδαίους και ξεφαντώνουν σε δημοτικούς και παραδοσιακούς ρυθμούς στις 22:00.

- Ζωντανή μουσική με τους Σαραντό Βασίλη (τραγούδι), Μπαλογιάννη Βασίλη (κλαρίνο), Ζιώζα Σάκη (βιολί), Καλαμπούκα Χρήστο (λαούτο) στην Οδό Ονείρων.

* Αύριο Σάββατο 17 Φεβρουαρίου

- Αποκριάτικες κατασκευές και face painting στο Αρχοντικό Καράσσου στις 11:00 π.μ.

- Συνάντηση Φιλαρμονικών στην Κεντρική πλατεία Τυρνάβου στις 19:00.

- Πάμε τώρα όλοι μαζί να χορέψουμε ως το πρωί. Κάντε το σας λέω το μαγαζί μπ… Τα λόγια είναι περιττά!!! Στο «cafe ΕΝ ΤΥΡΝΑΒΩ» 23:00.

- APACHE Carnival Edition. Το event που αγαπήθηκε επιστρέφει με αποκριάτικο στυλ. Ντυνόμαστε ινδιάνοι, φοράμε τα φτερά μας, βαφόμαστε στα χρώματα του πολέμου και αρχίζουμε το πιο τρελό ινδιάνικο χορό! Αρχηγός της φυλής Chris Tsoutsas, στο «cafe Block 10» στις 23:00.

- Το γνωστό MIX&MATCH του Νίκου Σκούφα και του Γιώργου Στεφανή έρχεται στο «cafe Hangover» να χορέψει τα φλαμίγκο σε όλους τους ρυθμούς στις 23:00.

- Μasque party με τον Dj Jimbo ‘Cinema theme’ dress code: super heroes famous actors & singers στο «Groupie art bar» στις 23:00.

- Οι καρναβαλιστές του «cafe ΘΕΜΑ» με κέφι και φαντασία φορούν τις φαντασμαγορικές μάσκες τους και κάνουν προθέρμανση για να ξεχυθούν την επόμενη μέρα στους δρόμους της πόλης. Μοναδικό Masque rade ball party στο «cafe ΘΕΜΑ» με τον μοναδικό DJ Gianni Tsigouli στις 22:00.

- Και επειδή μια φορά δεν είναι αρκετή… Ο Δημήτρης Γκόγκουρας και η ορχήστρα του στο Cuccibar ξανά μαζί μας στις 22:00.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass