ΠΑΡΟΥΣΑ Η «ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ» ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝΙΣΕ Ο ΕΚΤ. ΝΑΣΙΩΚΑΣ

«Στόχος η δημιουργία ρεύματος ανατροπής»

Δημοσίευση: 16 Φεβ 2018 22:28

«Η “Ανθρώπινη Πόλη” θα είναι παρούσα στις επόμενες εκλογές. Επιδίωξη, σκοπός και στόχος μας είναι να διαμορφωθεί ένα μεγάλο νικηφόρο ρεύμα ανατροπής και δημιουργίας για τη Λάρισα που ονειρευόμαστε» τόνισε χθες ο δημοτικός σύμβουλος Λάρισας, Έκτορας Νασιώκας, μιλώντας σε εκδήλωση της παράταξης της οποίας είναι επικεφαλής.

Ο κ. Νασιώκας αφού υπογράμμισε τη συμμετοχή της παράταξης στις επόμενες δημοτικές εκλογές διευκρίνισε ότι οι οριστικές αποφάσεις, για την παράταξη, θα ληφθούν αφού το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώσει πρώτα το καθεστώς (εκλογικός νόμος κλπ) κάτω από το οποίο θα διεξαχθούν οι εκλογές το φθινόπωρο – σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα – του 2019.

Στην εκδήλωση, που έγινε χθες το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Διόνυσος», ο κ. Νασιώκας πλαισιωμένος από τα μέλη της Δ.Ε. της παράταξης έκοψε την πίτα, ευχόμενος για τη νέα χρονιά.

Για να ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση αλλά και στις παρατάξεις που υιοθετούν την πολιτική της στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, σημειώνοντας ότι «είναι επικίνδυνα αντιδημοκρατική η πολιτική της σημερινής κυβέρνησης, πέραν της υποβάθμισης της Αυτοδιοίκησης, να θέτει τον ίδιο θεσμό στην υπηρεσία του κόμματός της, καθιστώντας τους τοπικούς άρχοντες ομήρους της βούλησης και των κομματικών επιδιώξεών της».

«Κανένας, πρόσθεσε ο ομιλητής «δεν ξέρει σήμερα πότε θα γίνουν οι επόμενες εκλογές. Φυσικά δεν θα γίνουν τον προβλεπόμενο χρόνο, τον Μάιο του 2019. Κανείς δεν γνωρίζει πότε θα λήξει η θητεία των σημερινών δημάρχων. Πότε θα αναλάβει η νέα Δημοτική Aρχή. Το σημαντικότερο όλων όμως είναι ότι κανένας δεν γνωρίζει ποιοι είναι οι κανόνες του παιχνιδιού, τι εκλογικό σύστημα θα υπάρξει. Αυτά που διαρρέουν είναι κάποια σενάρια ενός συστήματος ακυβερνησίας με τον τίτλο της απλής αναλογικής. Είναι επίσης τραγικό ότι οι παρατάξεις που πρόσκεινται στη σημερινή κυβέρνηση αν δεν ευλογούν,ανέχονται τέτοιες αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις».

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Για να τονίσει ο κ. Νασιώκας πως «όταν επιτέλους ξεκαθαρίσει η κυβέρνηση πότε θα γίνουν οι επόμενες δημοτικές εκλογές, πώς θα γίνουν, με ποιο εκλογικό νόμο δηλαδή, η παράταξή μας θα πάρει με δημοκρατικές διαδικασίες τις τελικές της αποφάσεις. Τον τρόπο δηλαδή που θα επιδιώξουμε να υπηρετήσουμε τις ανάγκες των πολιτών και του Δήμου, το επόμενο χρονικό διάστημα.

Μέχρι τότε συνδιαμορφώνουμε με τη λειτουργία και την πρακτική μας, αλλά και με καθημερινές επαφές με όλους όσοι έχουν την ίδια αγωνία με μας για το μέλλον των παιδιών μας στον τόπο μας, τη δημιουργία ρεύματος νίκης . Θέλουμε να εκφράσουμε και όλους τους πολίτες που δικαίως είναι απογοητευμένοι από την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην πόλη, στη, γειτονιά τους και στο σπίτι τους ή και όσων διαψεύστηκαν οι ελπίδες τους ότι η σημερινή δημοτική αρχή θα βελτίωνε την κατάσταση και θα δημιουργούσε προοπτικές ανάπτυξης στον Δήμο μας».

«Η “Ανθρώπινη Πόλη”» τόνισε ο κ. Νασιώκας «δημιουργήθηκε να υπηρετήσει τους πολίτες και τη Λάρισα. Ήρθε για να μείνει και θα είναι παρούσα στις επόμενες εκλογές . Επιδίωξη, σκοπός και στόχος μας είναι να διαμορφωθεί ένα μεγάλο νικηφόρο ρεύμα ανατροπής και δημιουργίας για τη Λάρισα που ονειρευόμαστε. Σ’ αυτή την προσπάθεια, κατά τη γνώμη μας χωράνε πολλοί, δεν περισσεύει κανένας. Δεν έχουμε χρεία βέβαια κομματικών χρισμάτων και ταυτίσεων και είμαστε σταθερά απέναντι σε λαϊκίστικες λογικές, νοοτροπίες και πρακτικές»

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Μάρ. Ξηρομερίτης, οι σύμβουλοι της παράταξης Μαίρη Καμηλαράκη και Αγγελική Παναγιωτακοπούλου, ο καθηγητής Μαιευτικής - Γυναικολογίας Ιωάν. Μεσσήνης, ο πρώην πρύτανης του ΤΕΙ Θεσσαλίας Παν. Γούλας, ο γραμματέας της Ν.Ε. Λάρισας του ΠΑΣΟΚ Βαγγ. Γιαννούλας, τα μέλη της Ν.Ε. Λάρισας του ΠΑΣΟΚ Σάκ. Μπαρλαγιάννης και Φράντζη Σαμαρίνα καθώς και μέλη και φίλοι της παράταξης.

Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass