ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΟΜΩΝ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ Κ.Α.Π.Η.

Ξεκίνημα με προσφορά στον συνάνθρωπο

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2018 22:24
Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Ατόμων Τρίτης Hλικίας ΚΑΠΗ Αμπελώνα με τον πρόεδρο της «Ελπίδας» κ. Απ. Παπαϊωάννου Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Ατόμων Τρίτης Hλικίας ΚΑΠΗ Αμπελώνα με τον πρόεδρο της «Ελπίδας» κ. Απ. Παπαϊωάννου

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Ατόμων Τρίτης Ηλικίας του Κ.Α.Π.Η. Αμπελώνα, που εκλέχτηκε από τα μέλη του στις αρχαιρεσίες που έγιναν πρόσφατα. Πρόεδρος επανεξελέγη ο κ. Γιάννης Κουτσοδήμος.

Η υπόλοιπη σύνθεση του Δ.Σ. έχει ως εξής: Αντιπρόεδρος η κ. Δέσποινα Μπακοπούλου, ταμίας ο κ. Κώστας Στάικος, γραμματέας ο κ. Γιώργος Κουκαλάρας και μέλος η κ. Ευαγγελία Μιχαλοπούλου.

Όπως δήλωσαν στην «Ε» ο επί σειρά ετών πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιάννης Κουτσοδήμος με τα άλλα τέσσερα νέα μέλη του Δ.Σ. στη διετία 2018-2019 θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να ανεβάσουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες στα μέλη τους και σε αγαστή συνεργασία με τον Δήμο Τυρνάβου και τους άλλους τοπικούς φορείς να βελτιώσουν τις συνθήκες διαβίωσής τους στους χώρους του ΚΑΠΗ Αμπελώνα.

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ «ΕΛΠΙΔΑ»

Μία από τις πρώτες ενέργειες του νέου Δ.Σ. του συλλόγου τους ήταν να καλέσουν στα γραφεία τους τον πρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η Ελπίδα» κ. Απόστολο Παπαϊωάννου και να του επιδώσουν το ποσό των 250 ευρώ ως δωρεά- χορηγία στον σύλλογο για το έτος 2018, για την προώθηση του έργου του και επιτυχία των σκοπών του, σύμφωνα με ομόφωνη παλαιότερη απόφαση της Γ.Σ. των μελών τους, ως αναγνώριση του έργου και της προσφοράς της «Ελπίδας» στην τοπική κοινωνία.

 Ο πρόεδρος της «Ελπίδας» κ. Παπαϊωάννου ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Ατόμων Τρίτης Ηλικίας του Κ.Α.Π.Η. Αμπελώνα, που μέσα στην οικονομική κρίση και από τα λίγα έσοδά τους βρήκαν τον τρόπο και τους πόρους να ενισχύσουν τον σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών, όπως κάνουν χρόνια τώρα, πρόβαλε την ενέργειά τους ως παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους και τους ευχήθηκε «καλή υγεία» και «καλή επιτυχία» σε όλους τους ωραίους και υψηλούς στόχους τους.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass